Vadegust i Can Robert sortegen un lot amb 2 formatges, 2 llets i 10 iogurts. Es tracta d’un sorteig multixarxa, de manera que pots participar-hi tant a Instagram com a Facebook i així tenir el doble de possibilitats de guanyar el lot.

Com participar-hi?

Via Facebook: Fes-te seguidor de la pàgina de Vadegust i de la de Can Robert, comparteix el post del sorteig al teu mur i nomena dos amics o amigues als comentaris.

Via Instagram: Segueix el perfil de @Vadegust i el de @Canrobert.cat i menciona dos amics o amigues en els comentaris de la imatge del sorteig.

Tens temps de participar-hi fins al 19 d’abril a les 12h.

IMPORTANT: La persona guanyadora haurà de facilitar una adreça d’entrega del lot de Catalunya. No es farà cap lliurament en una adreça de fora de Catalunya.

Can Robert

Can Robert és una petita empresa familiar ubicada a Gavà (Baix Llobregat) on es produeixen, de forma 100% artesanal, iogurts, llet i formatges ecològics. L’empresa és de producció local, catalana i de proximitat; és a dir, el totalment km0 en làctics de qualitat.

Petit producte, gran qualitat

En Michaël Robert és el gerent de l’empresa familiar Robert i Fills, i fou el promotor de Can Robert. En Michaël és un gran mestre formatger. Va néixer a França i  fa més de 30 anys que es va establir a Catalunya; és un enamorat de la seva gent i del paisatge. La seva passió pels formatges l’ha portat a crear aquesta petita fàbrica artesanal urbana on elabora amb molta delicadesa els seus productes.

Tots els productes són ecològics i compten amb el certificat del CCPAE. Per a la seva elaboració Can Robert adquireix la matèria prima i la resta de materials a empreses de proximitat. El iogurt, la llet i el formatge són 100% naturals, i per tant, no utilitzen conservants, ni colorants, ni additius en el procés de fabricació.
Transformen la llet de vaca ecològica elaborant els seus iogurts, la seva llet i el seu formatge estrella: el “petit floquet”. 

Sostenibilitat i reciclatge 

Alhora, a Can Robert estan implicats en el canvi climàtic, l’ecologia i la sostenibilitat. Aposten pel benestar dels animals. No utilitzen químics ni pesticides en l’alimentació de les vaques.

A més, l’envàs del iogurt és de cartró de pura cel·lulosa envoltat amb parafina, la tapa és de polietilè de baixa densitat. Les ampolles de llet són de vidre i retornables. El tap de les ampolles de llet no conté bisfenol A.

Al ser productes naturals, sense conservants, colorants, ni additius, és important que no es trenqui la cadena del fred per a la seva bona conservació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa