Vadegust
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: La Prosperitat
agraph -->

En la nostra recerca dels millors restaurants de cada barri, seguim al districte de Nou Barris, ara per endinsar-nos al barri de la Prosperitat, un dels punts neuràlgics del districte. Aquest barri té forma de rombe i el delimiten quatre grans infraestructures viàries de la ciutat: la Via Júlia, l’Avinguda Meridiana, el Passeig Valldaura i la Via Favència.

En aquest barri ja hi trobem més oferta gastronòmica que en els barris que estan més al nord del districte, però aquesta és una oferta, com succeeix en tants d’altres barris, creada per donar servei als mateixos veïns. Hi trobem alguns restaurants tradicionals que porten molts anys donant servei al barri, i que conviuen amb restaurants dedicats a les cuines dels nouvinguts.

Un plat del restaurant A Garrotxa | restauranteagarrotxa.com

Començarem amb un restaurant on podrem gaudir de cuina tradicional gallega: el restaurant Rincón Galego, del carrer de Pablo Iglesias, 113. Al carrer de les Borges Blanques, 20 hi ha el restaurant L’Hostalet, que ofereix un bon menú diari i una carta de cuina mediterrània. Arribats a l’Avinguda Meridiana, al número 517 podrem tastar la cuina dominicana del bar-restaruant Platinium, i al número 505 trobarem una gran varietat d’arrossos de tradició llatina al restaurant La Casa del Arroz. Les cuines tradicionals gallega i lleonesa són les que conformen l’oferta del restaurant A Garrotxa, situat a l’avinguda de Rio de Janeiro, 135. Les mariscades al barri tenen un nom: restaurant El Camarote, que es troba al carrer dels Nou Pins, número 36.

Cuina tradicional d’Hondures al restaurant Zona Hondureña del carrer del Molí, 25, i cuina tradicional dominicana al restaurant Prieto Empanadas del carrer d’Argullós, 96. A la Via Júlia, 94 poden anar de tapes al restaurant La Freidu; i si sou més d’hamburgueses, al carrer de Pablo Iglésias, 2 hi trobareu el local que la cadena My Burg té al barri. Cuina americana al restaurant Tururuu del carrer d’Enric Casanovas, 94.

Una de les hamburgueses de My Burg | Facebook My Burg

Les pizzes en aquest barri es troben al carrer Joaquim Valls, al número 15 hi ha la pizzeria Da Me, i al número 30 la pizzeria El Foc. Menjar xinès amb un ramen molt celebrat pels seus clients al bar-restaurant Vinyar del carrer del Vinyar, 9. Cuina equatoriana al restaurant Comidas Ecuador situat al carrer de Sant Francesc Xavier, 16. Cuina d’Hondures al bar-restaurant Xinzo del carrer d’Enric Casanovas, 46.

Entrepans i tapes de cuina casolana al Bar Bodega Molina del carrer de Baltasar Gracián número 10; i acabarem la volta amb la bona cuina mexicana del restaurant Más que México, situat al carrer de la Font d’en Canyelles, 8.

Tacos del restaurant Más que Mexico | Instagram @masquemexico

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona:

La Barceloneta

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Gòtic

El Raval

Poble Sec

Hostafrancs

La Bordeta i la Marina de Port

Sants

Les Corts

Pedralbes i Les Tres Torres

Sarrià

Sant Gervasi – La Bonanova

Sant Gervasi – Galvany (I)

Sant Gervasi – Galvany (i II)

El Putxet i El Farró

Vallvidrera, el Tibidado i les Planes

Vallcarca i els Penitents

El Coll i La Salut

Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La Vila de Gràcia (1)

La Vila de Gràcia (2)

La Vila de Gràcia (3)

La Vila de Gràcia (i 4)

Montbau, la Vall d’Hebron i La Teixonera

Horta

El Carmel

El Guinardó i el Baix Guinardó

Canyelles, Torre Baró i La Guineueta

Verdum, Trinitat Nova i Turó de la Peira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa