Vadegust
Volta gastronòmica per Barcelona: El Parc i la Llacuna del Poblenou (i II)

Seguirem la nostra volta gastronòmica pel barri del Parc i la Llacuna del Poblenou situats al carrer Almogàvers, 107 on hi trobem el restaurant Rebeka, que ofereix menú diari i una bona carta de cuina mediterrània. Cuina casolana ben elaborada al restaurant Cala Joana del carrer d’Àlaba, 73. Especialitats de la cuina àrab al restaurant Al Arab del carrer Pujades, 65. Al número 82, esmorzars, entrepans i plats combinats al Bar-Restaurant La Terraza. Menú de cuina casolana i entrepans al Bar-Restaurant La Cerdanya situat al carrer Pere IV, 49. Els anticuchos (broquetes de carn) i els pollastres a la brasa són les especialitats del restaurant El Ruedo Poblenou, situat al número 34 del mateix carrer. La cuina tradicional veneçolana és l’especialitat del restaurant Cantero del número 27. Just al costat, al número 25, s’hi troba el Van Van Var, un restaurant on el seus xef només hi cuinen durant un període determinat de temps, així que va canviant d’estil de cuina amb cada canvi de xef.

Una pizza del Van Van Var | Facebook Van Van Var

Entrepans i menú diari al restaurant Com a Casa del carrer Zamora, 50. Al carrer Llull. 27 hi ha el restaurant Cacho, un establiment que ofereix sandvitxos, tapes i altres especialitats per gaudir-les a l’hora del brunch o al sortir de la feina. Cuina freda i cuina urbana al restaurant Cru del número 2 del carrer Pere IV. Entrepans i tapes al restaurant Marina 100, situat al número 100 del carrer Marina. Poke bowls, burritos i sandvitxos al restaurant Bonna Boca del carrer Joan d’Austria, 99. Entrepans, tapes i menú diari a la Granja Mabel, del carrer Marina, 111.

Bon sushi i altres especialitats de la cuina japonesa al restaurant Ruixian Sushi Marina, del carrer Sardenya, 112. Cuina veneçolana al restaurant Maracay de carrer Almogàvers, 60. Tota mena de tacos mexicans a La Fábrica del Taco, situada al carrer Sardenya, 88. Carns de tall argentí, milaneses i altres plats de la cuina argentina al restaurant Sol Argentino del carrer  Ctra. Antiga de Mataró, 20. Paelles, tapes, pizzes, entrepans i més al restaurant Don Picantón, del carrer de Sardenya, 78. Pizzes, pastes i altres especialitats de la cuina italiana al restaurant Eatmosfera del carrer Pujades, 12 i al restaurant La Forchetta, situat al número 2 de l’Avinguda Meridiana. El restaurant Mambo i Ramona del carrer Sardenya, 37 ofereix brunch i menú diari amb una cuina on no hi manquen les opcions saludables i plats per a vegans. Al número 13 del carrer Llull hi ha un dels locals de la cadena BJ Restaurant, que ofereix entrepans, plats combinats i altres opcions de menjar ràpid. Al restaurant Taberna Gallega en Wellington situat al número 5 del carrer Wellington es pot gaudir de la cuina gallega tradicional. Àpats informals a base de woks, tapes, i hamburgueses al restaurant La Querida del Passeig de Pujades, 33. Al número 27 el restaurant Bell Pepper Resto Bar ofereix cuina filipina. I just al costat, al número 25 podrem gaudir de les pizzes de la Pizzeria Restaurant del Barri. Més pizzes a la Pizzeria Levan, del carrer Nàpols, 18. I acabarem la nostra volta gastronòmica per aquest barri al restaurant de cuina xinesa Tang Ren Mei Shi, situat al número 4 del carrer Almogàvers.

Tacos de La Fábrica del Taco | Facebook La Fábrica del Taco

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona: 

La Barceloneta

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Gòtic

El Raval

Poble Sec

Hostafrancs

La Bordeta i la Marina de Port

Sants

Les Corts

Pedralbes i Les Tres Torres

Sarrià

Sant Gervasi – La Bonanova

Sant Gervasi – Galvany (I)

Sant Gervasi – Galvany (i II)

El Putxet i El Farró

Vallvidrera, el Tibidado i les Planes

Vallcarca i els Penitents

El Coll i La Salut

Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La Vila de Gràcia (1)

La Vila de Gràcia (2)

La Vila de Gràcia (3)

La Vila de Gràcia (i 4)

Montbau, la Vall d’Hebron i La Teixonera

Horta

El Carmel

El Guinardó i el Baix Guinardó

Canyelles, Torre Baró i La Guineueta

Verdum, Trinitat Nova i Turó de la Peira

La Prosperitat

Porta

Vilapicina i la Torre Llobeta

Trinitat Vella i Baró de Viver

Sant Andreu de Palomar (I)

Sant Andreu del Palomar (II)

Sant Andreu del Palomar (i III)

La Verneda i la Pau

Sant Martí de Provençals

El Clot

El Camp de l’Arpa del Clot (I)

El Camp de l’Arpa del Clot (i II)

Provençals del Poblenou (I)

Provençals del Poblenou (i II)

El Besòs i el Maresme

Diagonal Mar i el Front Marítim (I)

Diagonal Mar i el Front Marítim (i II)

Poblenou (I)

Poblenou (II)

Poblenou (III)

Poblenou (IV)

Poblenou (V)

Poblenou (i VI)

El Parc i la Llacuna del Poblenou (I)

Més notícies
Croquetes del restaurant Catacroquet | Facebook Catacroquet

Volta gastronòmica per Barcelona: El Parc i la Llacuna del Poblenou (I)

Comparteix
En aquest barri hi ha un bon grapat de restaurants que resulta força difícil classificar per la seva particular oferta
:  - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Edu a febrer 26, 2023 | 09:31
    Edu febrer 26, 2023 | 09:31
    Aquest barri ha de ser de nova invenció, fins al carrer Marina, és Poblenou, tal cual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa