Vadegust
El Sant Pau de Tokyo de Carme Ruscalleda tanca després de 19 anys

El restaurant Sant Pau de Tokyo tancarà el proper 2 de setembre després de 19 anys -va obrir a Nihonbashi el mes d’abril de 2004-. Propietat de l’empresari Yuji Shimoyama i dirigit per la xef catalana Carme Ruscalleda, va arribar a tenir dues estrelles Michelin, de les que en conserva una. Ha estat el propi restaurant qui ha anunciat aquesta decisió a través d’un post al seu compte d’Instagram.

La cuinera Carme Ruscalleda | ACN
La cuinera Carme Ruscalleda | ACN

“Portem 19 anys i 6 mesos com a gran maison de la cuina catalana a Tòquio. Ens complau anunciar que tancarem el nostre restaurant el 2 de setembre de 2023“, ha assenyalat l’establiment. A més, en el post s’explica que “el Sant Pau va tancar després de 30 anys de funcionament a Sant Pol de Mar. En el seu emplaçament es va obrir al juliol de 2022 un nou restaurant més informal, Cuina Sant Pau, mantenint l’essència de Sant Pau”.

Seguidament, s’afegeix: “En aquest moment, hem pres la decisió de tancar “Sant Pau Tòquio” i hem estat preparant el seu tancament”. I deixen clar que “la Xef Carme Ruscalleda, la primera dona del món a aconseguir 7 estrelles Michelin, no es jubila. La nostra relació amb la Xef Carme continuarà i pot ser que us sorprenguem amb nous reptes amb ella”.

Un plat del restaurant Sant Pau Tòquio | Facebook Restaurant Sant Pau Tòquio

Finalment, l’establiment revela que, abans de la data de tancament, el 2 de setembre de 2023, “tindrem un menú degustació especial des de l’1 de juny fins a l’últim dia, que serà un digne final per a Sant Pau Tòquio”. “Esperem la seva visita”, conclou el text publicat a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa