Vadegust
El restaurant dels Països Catalans que està entre els 5 millors del món

TripAdvisor acaba de publicar el seu rànking ‘Traveler’s Choice: Best of the Best 2022’, on hi apareixen els que, per als seus usuaris, serien els 25 millors restaurants d’alta cuina del món. I entre els cinc primers es troba un restaurant dels Països Catalans. Estem parlant del Xato, un establiment situat a La Nucia, un petit poble d’Alacant -molt a prop de Benidorm-, i que ocupa precisament la cinquena posició del rànking.

La web de referència en opinions de viatgers destaca que al Xato fan cuina “mediterrània, contemporània, de fusió, europea, espanyola i saludable”. A més, recull una de les crítiques publicades a la seva web per un dels seus clients: “Menjar fantàstic, bon vi, servei fantàstic. El menjar estava presentat de forma molt bonica. Cada plat mostrava els ingredients de manera meravellosa i cada mos era deliciós”.

Exterior del restaurant El Xato | Facebook El Xato

En el número 1 del llistat fet públic per TripAdvisor hi ha The Old Stamp House Restaurant, situat a Ambleside (Regne Unit). El segon lloc l’ocupa l’Oro Restaurante, a Rio de Janeiro (Brasil). La tercera posició és per Madonnina del Pescatore, a Senigallia (Itàlia).

I el número 4 l’ocupa un restarant del País Basc: el restaurant Martin Berasategui, situat a Lasarte-Oria. El portal destaca la següent crítica: “Les millor combinacions de sabors que hem experimentat mai. L’àpat va ser poesia culinària”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa