Vadegust
El restaurant favorit dels espanyols el 2022

Ets un amant de la gastronomia i t’agrada anar a menjar als millors restaurants? Doncs has d’estar molt atent a aquest article, perquè la plataforma de reserves on-line The Fork acaba de fer públic els 100 restaurants preferits pels espanyols el 2022. I en el primer lloc es troba el restaurant asturià Casa Marcial, dels germans Esther i Nacho Manzano, que compta amb dues estrelles Michelin i tres Sols Repsol.

En concret, el restaurant situat a Arriondas ha ascendit en l’últim any 16 llocs respecte a l’edició del 2021, gràcies a les opinions, reserves i visites realitzades pels usuaris de l’app l’any passat a Espanya, tal i com publica ‘La Vanguardia‘.

Un dels postres del restaurant The Alchemix | Instagram @the_alchemix

Al costat de Casa Marcial completen el podi de 2022 el restaurant barceloní The Alchemix, que se situa en la segona posició, mentre que el tanca Sánchez-Beato, situat a Toledo, en la tercera plaça del rànquing.

La resta del palmarès dels 10 millors considerats en el ‘Top-100’ el completen Maralba, a Albacete, que ocupa el quart lloc; Martín Berasategui, a Guipúscoa, en el sisè; La Costa de José Álvarez a Almeria, que ha passat del lloc 10 al setè enguany; seguit de la Venta Moncalvillo (8), dels Germans Echapresto i situat a Daroca de Rioja (La Rioja), i Raúl Resino, a Castelló, ocupant la desena posició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa