Vadegust
El restaurant que fa la millor paella del món

Ets un o una fan de les paelles i busques restaurants on les facin realment bones? Doncs has de saber que el restaurant Sequial 20, de Sueca, ha guanyat la 62a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, segons recull el diari ‘Las Provincias‘. En la gran cita gastronòmica s’han trobat 45 cuiners de 16 països.

El segon premi de millor paella valenciana del món ha estat per al Restaurant Paella Guys, situat a Burnaby (el Canadà). El tercer premi ha estat per al Restaurant Bon Aire, del Palmar, local que ja va guanyar el primer premi en l’edició de 2018 de la mà de Raúl Magraner. En aquesta ocasió la paella ha estat cuinada per Borja Marco i Jordi Magraner.

A més dels tres premis principals a la millor paella de l’edició, es van lliurar premis a la millor paella cuinada per un restaurant local, autonòmic, nacional i internacional. En aquest sentit la millor paella valenciana entre els restaurants de Sueca ha estat per al Restaurant Galiana, situat en Les Palmeres.

La millor paella valenciana del País Valencià ha estat per al Restaurant Paco Baile de Santa Pola. La millor paella d’Espanya l’han cuinat els representants del restaurant Los Reyes de Màlaga, mentre que el guardó internacional ha estat per a Paella boja, de la xef sofia (Sacile, Itàlia).

Una paella del restaurant Sequial 20 | Facebook Sequial 20

Els participants van ser valorats, un any més, per un jurat de reconegut prestigi professional amb una llarga trajectòria en el món gastronòmic, acompanyats per Jaime Cuesta López, notari de Sueca, que ha donat fe de la decisió del jurat i de la imparcialitat en tot el procés de l’elecció dels premiats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa