Vadegust
Un restaurant català, escollit com el millor d’Espanya 2022

Just Eat, plataforma de repartiment de menjar a domicili de referència a Espanya, ha celebrat recentment la VIII edició dels ‘Premis Just Eat’. Aquests guardons tenen per objectiu reconèixer el treball dels restaurants adherits a la plataforma, que destaquen per l’excel·lència de la seva oferta i servei a domicili per a adaptar-se a un consumidor cada vegada més digital.

Un any més, els clients de Just Eat s’han encarregat de triar els millors restaurants d’Espanya a través dels seus vots. Els guanyadors, 20 en total, es divideixen en quatre categories principals: ‘Millor restaurant per tipus de menjar’ (asiàtica, americana, índia, italiana, mexicana, poke, espanyola, vegetariana i esmorzars i benerars), ‘Millor restaurant per zona’ (Canàries, Catalunya-Aragó-Balears, Zona Centre, Llevant, Zona Sud i Zona Nord), ‘Categories Especials’ (Més innovador, Millor restaurant nou 2022, Millor restaurant a xarxes socials i Millor restaurant sostenible); i finalment ‘Millor restaurant d’Espanya’, guardó que s’atorga al restaurant amb major nombre de vots per part dels usuaris de la plataforma.

Enguany, Home Pizza, de Castelldefels, s’ha emportat el premi al ‘Millor restaurant d’Espanya’ per les seves pizzes artesanals de massa extra fina i la cuidada selecció de productes frescos. Home Pizza suma ja tres guardons de Just Eat, el 2019 i 2021 va guanyar ‘Millor restaurant de Catalunya’.

Una de les pizzes de Home Pizza | Facebook Home Pizza

“Moltes gràcies a Just Eat i al nostre equip i treballadors que fan això possible, és un gran premi de tots”, afirmaven David Varela i Alejandro Moreno, de Home Pizza, després de recollir els guardons.

D’altra banda, els usuaris de Just Eat han votat a Bao Bun Street de Santa Cruz de Tenerife, com a ‘Restaurant més innovador’. Román de Castro de Locco Burger de Sevilla va rebre el guardó a ‘Millor Restaurant nou’.

Just Eat va crear el guardó ‘Restaurant més sostenible’ fa quatre anys en resposta a la preocupació del sector per l’impacte en la societat. Enguany, Qi Food Restaurant Healthy ha estat premiat en aquesta categoria pel seu compromís i respecte pel medi ambient. Es tracta d’un restaurant healthy i local, situat a Elx, que es mou per la necessitat de la societat de tornar a menjar de manera saludable i amb menys ultraprocesados. El premi al ‘Millor restaurant en Xarxes Socials’ l’ha rebut Eh Voilà! de Valladolid, pel seu cuidat perfil en xarxes i estratègia en aquest canal.

A més dels guardons, els restaurants guanyadors en cada categoria seran premiats per Just Eat amb major visibilitat en la plataforma durant un any, obtindran una àmplia gamma d’articles de marxandatge per als enviaments que realitzin a domicili, recursos per a les seves xarxes socials, vals de descompte per a distribuir entre clients i seguidors a xarxes, entre altres grans beneficis per destacar-se com els millors.

Tots els guardonats en els Premis Just Eat 2022

Llistat complet de guardonats en els ‘Premis Just Eat’ 2022

Millors restaurants per tipus de menjar:

– Millor Restaurant asiàtic: Sumo Santander (Santander)

– Millor Restaurant americà: La Tremenda (Terrassa)

– Millor Restaurant indi: Tandoori Masala Indian (Madrid)

– Millor Restaurant italià: Lacandella (Las Palmas de Gran Canaria)

– Millor Restaurant mexicà: Elote (Valladolid)

– Millor Restaurant espanyol: Las Murallas Villa (Collado Villalba)

– Millor Restaurant de Poké: Ho’*oponopono (Santander)

– Millor restaurant Vegetarià: Vegania (Madrid)

– Millor Restaurant Esmorzars i Berenars: Happy Dònuts (Gijón)

Millors restaurants segons zona geogràfica:

– Millor Restaurant Illes Canàries: Gohan City Sushi & Poke (Santa Cruz de Tenerife)

– Millor Restaurant zona Catalunya, Aragó i Balears: Home Pizza (Castelldefels)

– Millor Restaurant zona centre: Kebabish Fried Chicken (Madrid)

– Millor Restaurant Llevant: Big Twins (Alacant)

– Millor Restaurant zona sud: Hermanos Morales (Sevilla)

– Millor Restaurant zona nord: Enzo’s (la Corunya)

Categories especials:

Restaurant més innovador: Bao Bun Street (Santa Cruz de Tenerife)

Millor Restaurant nou 2022: Locco Burger (Sevilla)

Millor Restaurant en Xarxes Socials: Eh Voilà! (Valladolid)

Restaurant més sostenible: Qi Food Restaurant Healthy (Elx)

Millor restaurant d’Espanya: Home Pizza (Castelldefels)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa