Fa tot just una setmana que s’anunciava que el mític bar Pinotxo del mercat de la Boqueria es traspassava. I una de les grans incògnites era, precisament, si tornaria a obrir, i sota quin nom ho faria. Doncs bé, aquest dimecres s’ha resolt el misteri: el Pinotxo ha tornat a obrir i ho ha fet amb el mateix nom, tal i com ha publicat Betevé.

Com ja es va apuntar en aquell moment, la gestió del Pinotxo ha passat a mans dels responsables del Bar Central, un altre local que es troba dins del mateix mercat. La responsable de l’actual bar Pinotxo ha explicat a un equip de betevé que l’objectiu és “mantenir l’essència del local amb el tipus de menjar”.

Avui ha estat el primer dia de la reobertura, i ha assegdurat que l’equip està “molt il·lusionat”. “L’essència del producte, l’amabilitat i l’alegria han caracteritzat l’antic bar Pinotxo” i tot plegat, explica, ho volen mantenir. Pel cuiner, Aníbal Bonino, treballar en aquest establiment “és un honor”.

Calamarsons amb mongeta de Santa Pau | Facebook Bar Pinotxo

No es descarten accions legals

El Bar Pinotxo és una societat compartida entre Joan Bayén (‘Juanito’) i el seu nebot, Jordi Assín, que continua activa. Fonts properes al nebot, asseguren a betevé que tot i que es van vendre les parades, el nou local no pot reobrir a mans d’uns altres propietaris, conservant el mateix nom. Per això el cas està ara mateix en mans d’advocats i no es descarta que s’emprenguin accions legals.

La carta del nou Pinotxo manté dos plats icònics

Tal com ha pogut comprovar betevé, la carta del nou Pinotxo manté dos plats icònics de l’antic establiment: els calamarsons amb mongeta de Santa Pau i els cigrons amb botifarra negra.

Més notícies
Joan Bayén, del bar Pinotxo | Facebook Bar Pinotxo

Traspassat el bar Pinotxo de la Boqueria

Comparteix
A partir d’ara, els titulars seran els responsables d’una altra parada del mateix mercat, el Bar Central
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa