Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Restaurants
Volta gastronòmica pels barris barcelonins: La Bordeta i la Marina de Port
Ramon Roset
La restauració de totes dues zones està molt marcada per la clientela interna dels propis barris
Ramon Roset
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Hostafrancs
Ramon Roset
En ser un barri que no forma part dels itineraris més turístics de la ciutat, gaudeix d'una restauració tradicional
Ramon Roset
El mapa dels millors restaurants de carretera, segons els propis camioners
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Un restaurant amb camions aparcats a la porta és garantia de bon menjar i bon beure
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Un restaurant de tres Estrelles reconeix una situació econòmica delicada
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Aponiente només serveix a 30 comensals per àpat i té de 70 persones en nòmina
Nerea Rodríguez del Cuerpo
La digitalització, la clau per a mantenir l’hostaleria
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Els softwares dedicats a l'hostaleria han estat el millor aliat perquè els negocis gastronòmics sobrevisquin a la pandèmia
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: El Poble Sec
Ramon Roset
La seva oferta gastronòmica està formada per infinitat de petits locals de cuines ètniques i exòtiques que conviuen amb bars tradicionals de tapes i restaurants familiars
Ramon Roset
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: El Raval
Ramon Roset
En aquest barri la rotació dels locals és altíssima i la història de molts restaurants molt breu
Ramon Roset
Pizzes a l’instant i barates: una cadena mundial aposta per Barcelona
Redacció
Redacció
Can Jubany, el restaurant favorit dels espanyols el 2021, segons TheFork
Nerea Rodríguez del Cuerpo
El TOP 100 de The Fork és un rànquing de referència en el sector gastronòmic, on trien els propis comensals
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Doble estrena a l’alta cuina de Barcelona
Redacció
Redacció
1
2
3
4
5
6
7
…
28