Vadegust
Germans Torres: “Són tres estrelles però no ens plantem aquí”

El restaurant Cuina Germans Torres ha viscut aquest dimecres una jornada carregada d’emotivitat després d’haver aconseguit la tercera estrella Michelin. La proposta gastronòmica de Sergio i Javier Torres, ubicada al districte barceloní de Les Corts i inaugurada fa només quatre anys, s’ha unit al selecte grup d’establiments catalans triestrellats. La cinquantena de persones que lidera la cuina dels Germans Torres ha esperat fins al final del servei del dinar per treure les ampolles de cava i el confeti i celebrar el reconeixement. El xef Javier Torres ha celebrat haver aconseguit la tercera estrella però ha advertit que aniran més enllà. “No ens plantem a aquí, tenim molt recorregut”, ha dit.

Els clients del restaurant Cuina Germans Torres han estat partícips d’una festa improvisada entre els treballadors i els màxims responsables del local. Poques hores després d’haver estat reconeguts amb la tercera estrella Michelin, quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda, els cuiners estrellats Sergio i Javier Torres han arribat al local acompanyats de les seves famílies.

Allà els esperaven tots els treballadors del restaurant carregats de confeti, aplaudiments i moltes copes de cava. La festa s’ha allargat una bona estona, amb molts aplaudiments, abraçades, celebració i uns parlaments improvisats que han fet emocionar als cuiners.

Els Torres han aprofitat la vetllada per agrair el compromís de tot l’equip i per esperonar-los a seguir treballant a la recerca de l’excel·lència gastronòmica. Durant el discurs, han insistit que haver guanyat una nova estrella és un mèrit col·lectiu de tot el restaurant.

Els germans Torres fan un parlament davant dels treballadors del restaurant | ACN

Són tres estrelles, però no ens plantem a aquí. Tenim molt recorregut. Sempre hem dit que el restaurant ara mateix està al 70% de les seves possibilitats”, ha explicat a l’ACN. “Tenim molt recorregut per fer-lo créixer, especialment pels clients”,

Segons han explicat, han rebut la tercera estrella amb molta “il·lusió”. “Per l’equip, pels clients, per Barcelona i per a tothom”, han destacat. “Reconeix tota una trajectòria que portem a sobre, ja tocava. Era merescuda”, ha apuntat Sergio Torres.

Torres ha relatat que les últimes hores des de que han rebut el reconeixement han estat “molt intenses”. “No hem parat. El telèfon no ha parat de sonar i la gent ens ha felicitat molt”, ha subratllat Sergio Torres. “La gent s’alegra de les coses bones, una mica d’optimisme està molt bé pels temps que corren”, ha concretat.

A partir d’ara Cuina Germans Torres és el quart establiment català amb tres estrelles Michelin. Comparteix el reconeixement amb el Celler de Can Roca, l’AbaC i el Lasarte.

Més notícies
 Sergio i Javier Torres, responsables del restaurant Cocina Hermanos Torres, recollint la distinció de triestrellats a la gala Michelin | ACN
Catalunya 2023: 69 estrelles Michelin en 53 restaurants
Comparteix
El restaurant Cocina Hermanos Torres aconsegueix la tercera Estrella Michelin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa