Vadegust
La Barra del 7 Portes arriba al barri de Sant Gervasi-Galvany de Barcelona
agraph -->

En el seu 185 aniversari, el mític restaurant 7 Portes se sent més jove que mai, i amb ganes d’apropar-se “i conquerir el paladar” de tots els barcelonins, més enllà dels Porxos d’en Xifrè. I ho fa amb el nou local La Barra del 7 Portes Galvany, el segon establiment del format “més informal” de l’històric restaurant, tot un referent de la cuina catalana de mercat a Barcelona.

I és que, aquest nou restaurant, ubicat en el barri de Sant Gervasi-Galvany, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, representa un autèntic repte per a la casa, tal com subratlla Paco Solé Parellada, president del 7 Portes: “185 anys després, el restaurant més antic de la nissaga de restauradors més antiga del país (la família Parellada que des del 1771 a Granollers es dedica a aquest ofici), segueix més viva que mai i continua com a referent de la cuina a Barcelona. Per fi, la paella més famosa de Barcelona, de la qual hem venut més de 7 milions de racions, travessa la Diagonal. Ja que hi sou, no us perdeu les croquetes, els calamars a la romana o els canelons trufats”.

Interior del restaurant la Barra del 7 Portes | Cedida

La Barra del 7 Portes Galvany està ubicada al carrer Amigó 53, a tocar del mercat, en una zona plena de vida del barri de Sant GervasiGalvany. D’aquesta manera, els veïns de la zona alta de Barcelona també poden gaudir de la tradició de tot un referent de la cuina barcelonina. I poden descobrir i compartir els platillos, les tapes i els arrossos més emblemàtics del 7 Portes, elaborats sota la direcció del xef Jaime Pérez Sicilia, Cap de Cuina de l’històric restaurant des del 2017.

El nou espai, ambientat amb elements característics del 7 Portes (com ara les rajoles blanques i negres), dissenyat per l’estudi C97 Arquitectes i Ignasi Raventós, vol ser, a més, un lloc “on passin coses”. Per això, també acollirà maridatges, tasts de vins i altres esdeveniments que aportaran molta vida al local -i al barri-.

Fideuà de la Barra del 7 Portes | Barra del 7 Portes

Arrossos, tapes i platillos per a descobrir i compartir

La Barra del 7 Portes Galvany manté l’estil, la filosofia i el tarannà del seu germà gran, La Barra del 7 Portes Pla de Palau (ubicat al C/Reina Cristina, just darrera del 7 Portes). En el nou establiment s’ofereix cuina feta amb passió i amb amor pel producte. Platillos, tapes i arrossos per a descobrir i per a compartir, però sobretot, per a gaudir en bona companyia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gourmet. a novembre 05, 2022 | 09:52
    Gourmet. novembre 05, 2022 | 09:52
    Dpncs,, la veritat: mai havia vist calamars a la romana amb maionesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa