Vadegust
Obre a Barcelona una de les millors cadenes de pizza artesana d’Europa

Barcelona pot celebrar l’obertura d’un nou restaurant de pizzes de qualitat. Es tracta de Grosso Napoletano, que és considerada una de les millors pizzeries del món -l’índex Top European Artisan Pizza Chains 2021 la considera la dècima millor cadena de pizza artesanal del món-. Situat al carrer de Casanova 209, el nou local compta amb dos forns de llenya, “dos focs que no s’aturen per a poder gaudir qualsevol dia a qualsevol hora de l’Autèntica Pizza Napolitana”, segons s’assenyala a la pàgina web del restaurant.

Un dels forns de llenya de Grosso Napoletano | Facebook Grosso Napoletano

Aquest nou restaurant obre de dilluns a dijous de 13 a 23 hores, de divendres a dissabte de 13 a 00 hores, i els diumenge de 13 a 23:30 hores. Els preus de les pizzes van des dels 8,90 euros per una margherita (la més senzilla) fins als 13,50 euros les més cares. Però a Grosso Napoletano no fan només pizzes: també tenen entrants típics italians -com la burrata o el vitello tonnato- i, per suposat, postres -on no hi falta el tiramisú-.

L’elaboració de la massa segueix un procés de doble fermentació de fins a 48 hores, en el qual s’utilitza farina de força italiana i massa mare, per a aconseguir una textura i volum idonis, i assolir també l’elasticitat característica de la pizza napolitana. La cadena té -a banda del local de Barcelona- 12 pizzeries a Madrid i una a València.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa