Barcelona pot celebrar l’obertura d’un nou restaurant de pizzes de qualitat. Es tracta de Grosso Napoletano, que és considerada una de les millors pizzeries del món -l’índex Top European Artisan Pizza Chains 2021 la considera la dècima millor cadena de pizza artesanal del món-. Situat al carrer de Casanova 209, el nou local compta amb dos forns de llenya, “dos focs que no s’aturen per a poder gaudir qualsevol dia a qualsevol hora de l’Autèntica Pizza Napolitana”, segons s’assenyala a la pàgina web del restaurant.

Aquest nou restaurant obre de dilluns a dijous de 13 a 23 hores, de divendres a dissabte de 13 a 00 hores, i els diumenge de 13 a 23:30 hores. Els preus de les pizzes van des dels 8,90 euros per una margherita (la més senzilla) fins als 13,50 euros les més cares. Però a Grosso Napoletano no fan només pizzes: també tenen entrants típics italians -com la burrata o el vitello tonnato- i, per suposat, postres -on no hi falta el tiramisú-.
L’elaboració de la massa segueix un procés de doble fermentació de fins a 48 hores, en el qual s’utilitza farina de força italiana i massa mare, per a aconseguir una textura i volum idonis, i assolir també l’elasticitat característica de la pizza napolitana. La cadena té -a banda del local de Barcelona- 12 pizzeries a Madrid i una a València.