Reportatges

Botifarres blanques de Can Noguer | Can Noguer

La botifarra blanca, un embotit que fa caliu

Comparteix
Aquest producte -també conegut com a cueta- és originari de l'Empordà, com a resultat de les matances del porc, i s’ha convertit en un dels embotits de porc cuit més populars
:  - Mobile
Colomí rostit | gastroteca.cat

Els colomins rostits, típics de Catalunya

Comparteix
A la resta de Països Catalans, però, és una fórmula desconeguda, no sabem per què
:  - Mobile
Orelletes | Ajuntament Sidamon

Les orelletes, uns dolços amb segles d’història 

Comparteix
Són unes coquetes dolces que hem heretat de la tradició pastissera d'Al-Andalus i que segueixen omplint els aparadors de les terres tarragonines i lleidatanes
:  - Mobile
Prestatgeries buides al supermercat Esclat de Terrassa

Una “demanda anòmala” buida les prestatgeries dels supermercats

Comparteix
Diverses cadenes de supermercats asseguren que no estan patint desproveïment com a conseqüència de la guerra a Ucraïna
:  - Mobile
Un plat d'amanida russa | Pixabay

L’amanida russa, una creació d’un cuiner belga amb origen francès

Comparteix
L’aportació russa -o les evocacions russes- a la gastronomia occidental són força considerables
:  - Mobile
El restaurant Souvenir | Cedida

La guerra esclata a la restauració russa i ucraïnesa de Catalunya

Comparteix
Els restaurants russos reconeixen que les reserves i l'ocupació han baixat al voltant d’un 30% des de l'inici del conflicte
:  - Mobile
El restaurant Gaig Barcelona | Facebook Gaig Barcelona

Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: les Corts

Comparteix
La gastronomia d'aquesta zona està molt marcada pel caràcter comercial, de negocis i residencial del barri
:  - Mobile
Una de les impulsores del projecte alimenta les vaques | ACN

Joves ramaders volen reintroduir vaques lleteres a l’Anoia

Comparteix
L'objectiu és vendre llet i làctics de forma directa
:  - Mobile
Ratafia Sobirana | Cedida

Cinc ratafies que canvien la forma d’entendre aquesta beguda

Comparteix
La ratafia viu un auge que està afavorint noves propostes que defugen el format més tradicional, i que donen la volta al licor català per antonomàsia
:  - Mobile
Pastisseria La Palma | Google Street View

La pastisseria La Palma celebra cent anys de tradició i saber fer

Comparteix
Es tracta d’un negoci familiar on, de manera diària, s’elaboren dolços d’alta qualitat. A més, és un dels establiments de referència del barri del Clot de Barcelona
:  - Mobile