Reportatges

Croquetes casolanes | Pixabay

Les croquetes de bacallà, les més habituals als Països Catalans

Comparteix
Es poden menjar calentes o fredes i agraden a tothom, a grans i menuts, són una llepolia que apareix a taula quan cal celebrar alguna cosa
:  - Mobile
Ànec mut del Penedès amb rostit de naps | casatoc.cat

Ànec amb naps, una delícia de la cuina tradicional catalana

Comparteix
Aquest plat ha passat de la "cuina de repertori" o cuina clàssica, als restaurants
:  - Mobile
L'entrada de l'Espai Nacarii a Barcelona | Júlia Gamissans

Espai Nacarii a Barcelona, caviar català a peu de carrer

Comparteix
Aquest establiment ofereix un menú degustació per apropar el caviar produït al riu Garona (Val d’Aran) als paladars barcelonins
:  - Mobile
Diversos plats del restaurant El Asador del Mar | Facebook El Asador del Mar

Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Sant Gervasi – Galvany (I)

Comparteix
S'hi poden trobar tota mena de restaurants, des de fast-food fins a sofisticats restaurants gastronòmics
:  - Mobile
Un grapat de cireres | Pixabay

La cirera de la Ribera de l’Ebre, la primera del mercat 

Comparteix
La recollida de cirera arrenca a aquesta comarca tarragonina gràcies a les seves bones condicions climàtiques, però els productors encara no han pogut calcular l’afectació de les gelades d’enguany
:  - Mobile
Pèsols | Pixabay

El peix amb pèsols, un plat senzill però sublim

Comparteix
Aquest plat es pot fer amb congre i sépia, però també lluç, tonyina, llobarro, rap, mero, rajada, sorell, mòllera i el déntol, entre d'altres
:  - Mobile
Faves ofegades | Viquipèdia

Faves ofegades, un plat bàsic de la cuina catalana

Comparteix
Les faves ja apareixen en  els receptaris medievals, però amb receptes ben diferents a les actuals
:  - Mobile
El restaurant Asador de Aranda a l'Avinguda Tibidado | Facebook Asador de Aranda

Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Sant Gervasi – la Bonanova

Comparteix
Té una oferta gastronòmica àmplia i marcada per restaurants elegants
:  - Mobile
Tacos al pastor del restaurant la Güerita Mexicana | Facebook La Güerita Mexicana

Els tacos, una de les millors mossegades de l’street food

Comparteix
El 31 de març va ser el Dia Mundial dels tacos i analitzem l’origen d’aquest plat que s’ha fet famós mundialment gràcies al seu sabor deliciós
:  - Mobile
Cargols a la llauna del restaurant Can Cargol | Facebook Can Cargol

Els cargols admeten una infinitat de receptes

Comparteix
A la Mediterrània els cargols són de mides més petites, però de classes més variades i, sovint, de gustos exquisits i més pronunciats
:  - Mobile