Reportatges

Botifarra terregada de la carnisseria Casanovas 1906 | Carnisseria Casanovas 1906

La botifarra terregada, un embotit únic de Terrassa

Comparteix
Diuen que es tracta d’una botifarra cuita molt diferent de les altres, que està inspirada en els brasers de les cases que donaven caliu a les famílies els mesos d’hivern
:  - Mobile
Patates bullides | Pixabay

Les patates bullides, una menja senzilla però que agrada a tothom

Comparteix
Bullir els aliments és una de les maneres més antigues de fer-los comestibles
:  - Mobile
Dos plats de baiaton del restaurant Magadins Vells | Facebook Magadins Vell

El Baiaton, un dels plats més populars del Moianès

Comparteix
La col d’hivern o la col del Moianès és la protagonista d’aquest plat que porta els mateixos ingredients que el trinxat de la Cerdanya
:  - Mobile
Tapes del restaurant Barra Alta | Facebook Barra Alta

Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Sant Gervasi – Galvany (i II)

Comparteix
Continuem la nostra volta gastronòmica per aquest barri barceloní, i ho fem des del carrer de Sant Eusebi, a prop de la Plaça Molina
:  - Mobile
Arrossars d'arròs Montsià | Cedida

Arròs Montsià, el millor per cuinar

Comparteix
El secret d'aquesta cooperativa resideix en la passió de totes les persones que la integren
:  - Mobile
Botifarra de corder de la Xarcuteria Llorens | Xarcuteria Llorens

La botifarra de corder, una tradició oblidada 

Comparteix
Aquest embotit és tradicional de les cases de pagès tarragonines i va néixer per aprofitar els menuts del xai en temps de matança
:  - Mobile
Entadrada del restaurant Belvedere | Facebook Belvedere

Volta gastronòmica per la superilla literària barcelonina de Sant Jordi

Comparteix
En un moment o altre, necessitareu fer un mos, pel que us hem fet una tria de les millors opcions gastronòmiques que trobareu dins d’aquesta àrea
:  - Mobile
Un morter per fer picades | Pixabay

La picada, una de les salses més utilitzades pels catalans

Comparteix
El sofregit és el començament d’un guisat, i la picada n’és el punt i final, el condiment que dona el matís definitiu
:  - Mobile
Un home tallant bacallà | Instagram @perello1898

Qui talla el bacallà a Barcelona?

Comparteix
Les bacallaneries són una part fonamental dels mercats, i a Barcelona n'hi ha unes quantes de molt conegudes
:  - Mobile
Croquetes casolanes | Pixabay

Les croquetes de bacallà, les més habituals als Països Catalans

Comparteix
Es poden menjar calentes o fredes i agraden a tothom, a grans i menuts, són una llepolia que apareix a taula quan cal celebrar alguna cosa
:  - Mobile