Receptes
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Receptes
Aperitius de somni, especial Nadal: bombons crocants de foie gras
Ramon Roset
El foie gras s’obté partir dels fetges d’ànecs i oques, i forma part de la tradició gastronòmica occitana
Ramon Roset
La fondue de formatge, el plat suís més internacional que va néixer del fred
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Independentment del formatge que es triï, no ha de ser massa jove, ja que el formatge curat es fon millor
Nerea Rodríguez del Cuerpo
La tortada: l’autèntica manera de preparar-la (i 3)
Vicent Marqués
Vicent Marqués
Aperitius de somni: llardons de pagès de la Garrotxa
Ramon Roset
Són extraordinàriament gustosos per l’aportació que li fa al conjunt gustatiu el magre cuit amb l’oli que deixa anar el llard en fondre
Ramon Roset
Chayote i Okra, verdures llunyanes que ofereixen una infinitat de possibilitats
Jaume Fàbrega
La paraula chayote prové del nahuatl chayohtli, que vol dir “carbassa espinosa”
Jaume Fàbrega
Aperitius de somni: pebrots cherry farcits de crema de formatge
Ramon Roset
És un aperitiu molt típic d’alguns indrets d’Itàlia
Ramon Roset
Aperitius de somni: xips de tortilla amb salses
Ramon Roset
La tortilla és una preparació molt típica de Mèxic i tota l’Amèrica Central
Ramon Roset
Els rovellons, els bolets més emblemàtics de Catalunya
Jaume Fàbrega
Hi ha gent que, potser per esnobisme, malparla dels rovellons. Però s'escau, molt sovint, que potser no han tastat rovellons veritables
Jaume Fàbrega
Aperitius de somni: Hummus amb bastonets de pastanaga
Ramon Roset
En ser un puré força dens, té la textura idònia per poder sucar-hi bastonets de pa o de verdures, el que avui es coneix com a “dipejar”
Ramon Roset
Aperitius de somni: cacauets fregits amb mel i salats després
Ramon Roset
Els cacauets no són un fruit sec, com popularment es creu, sinó un llegum
Ramon Roset
1
2
3
4
5
6
7
8
9
…
17