Receptes

Colomí rostit | gastroteca.cat

Els colomins rostits, típics de Catalunya

Comparteix
A la resta de Països Catalans, però, és una fórmula desconeguda, no sabem per què
:  - Mobile
Un plat d'ostres | Pixabay

Receptes afrodisíaques per celebrar l’arribada de la primavera

Comparteix
L'arribada de la primavera sempre suposa una data important en el calendari
:  - Mobile
Musclos tigre | Viquipèdia

Aperitius de somni: musclos tigre

Comparteix
En la immensa majoria dels establiments que els serveixen no deixen de ser una empastifada de farina i llet
:  - Mobile
Un grapat de cacauets amb wasabi | Pixabay

Aperitius de somni: cacauets torrats i arrebossats de wasabi

Comparteix
Són uns llegums que ens van arribar de sud-amèrica i són una bona font de proteïna vegetal
:  - Mobile
Torrada amb sardina fumada del restaurant Alabaster | Facebook Alabaster

Aperitius de somni: torradeta de daus de tomàquet i sardina fumada

Comparteix
Es tracta d'un peix humil, que fumat esdevé una delicadesa, i amb ell es poden fer infinitat d’aperitius, snacks i tapes
:  - Mobile
Sofregit | Pixabay

El sofregit, la reina de les salses

Comparteix
És la base de moltíssimes preparacions, l’espina dorsal dels guisats
:  - Mobile
Caçolet | Viquipèdia

El caçolet, la cassola de fesols que no vol presses

Comparteix
La preparació és una mica treballosa i la cocció, que pot variar molt segons qui el cuini, dura de tres a sis hores
:  - Mobile
Croquetes de la Bodega Sepúlveda | Facebook Bodega Sepúlveda

Les croquetes, el súmmum de les tapes i els aperitius

Comparteix
Tot i que existeixen croquetes sense beixamel, les autèntiques es considera que han de tenir aquesta salsa d'origen francès
:  - Mobile
Calçots | Pixabay

Els calçots, producte estrella de la cuina catalana

Comparteix
La calçotada és la festa gastronòmica més multitudinària no només a Valls, la pàtria dels calçots, sinó arreu de Catalunya i dels Països Catalans
:  - Mobile
Una rodonxa de pa amb pesto | Pixabay

Aperitius de somni: torradeta amb pesto, tomàquets secs i formatge parmesà

Comparteix
L’èxit d’aquest recepta es basa en l’extraordinària combinació que a nivell de textures, aromes i gustos formen els seus ingredients
:  - Mobile