Receptes

Caldereta de llagosta | Pixabay

La caldereta, el guisat més cèlebre de Menorca

Comparteix
És una sopa de pescadors que, per causa de la fama, als restaurants es troba molt adulterada
:  - Mobile
Una carxofa | Pixabay

Aperitius de somni: xips de carxofes fets al forn

Comparteix
La carxofa té propietats beneficioses pels trastorns hepàtics, i capacitat de reducció del nivells d'hipercolesterolèmia i de triglicèrids
:  - Mobile
Karlos Arguiñano amb els ous a la flamenca | Youtube

La recepta de Karlos Arguiñano més vista a YouTube

Comparteix
El popular cuinar basc és un dels xefs més estimats i seguits a les xarxes socials
:  - Mobile
Carxofes | Europa Press

Verdures d’hivern

Comparteix
Les carxofes, juntament amb les albergínies són, segurament, les reines de les verdures
:  - Mobile
Un aperitiu preparat per diverses persones | Pixabay

Aperitius de somni: Xupa xups de colomí glacejats amb salsa de soja i mel

Comparteix
És possible preparar-lo a casa ja que es poden trobar sense massa dificultat safates de cuixetes de colomí
:  - Mobile
Canelons de carn | Viquipèdia

Canelons: el mite de les sobres de la carn d’olla

Comparteix
Els canelons són un clar exemple del que és la nació catalana: acollidora, integradora, i que sap agafar el millor de cada lloc i ho nacionalitza
:  - Mobile
Escudella amb galets | Viquipèdia

L’escudella i carn d’olla de Nadal és la dels quatre evangelistes

Comparteix
Aquest plat ha de tenir porc, xai, vedella i gallina
:  - Mobile
Un grapat de llagostins | Pixabay

Aperitius de somni, especial Nadal: llagostins de Sant Carles de la Ràpita

Comparteix
De gran versatilitat a la cuina, es poden elaborar amb ells una infinitat de plats
:  - Mobile
Pularda al cava de l'escorxador Torrent i fills | torrentifills.es

Capó i pularda, delícies de les festes nadalenques

Comparteix
L’aviram, en tota la història, ha estat un menjar només a l’abast dels rics: bisbes, nobles, grans mercaders i monjos
:  - Mobile

Aperitius de somni, especial Nadal: bombons crocants de foie gras

Comparteix
El foie gras s’obté partir dels fetges d’ànecs i oques, i forma part de la tradició gastronòmica occitana
:  - Mobile