Receptes

Patates fetes amb pela, però ja pelades | Pixabay

Les trumfes amb pela, una delícia per al paladar gràcies a la cansalada

Comparteix
Cal bullir les trumfes amb pela, però després s’han de pelar perquè siguin bones
:  - Mobile
Ous de guatlla | Pixabay

Aperitius de somni: Pinxo d’ou de guatlla amb sobrassada

Comparteix
Els ous de guatlla són una font de proteïnes d’alt valor biològic, rics en calci, fòsfor i vitamines però també en greixos i colesterol
:  - Mobile
Un grapat de faves | Pixabay

Les faves bullides no han fet sort a Catalunya

Comparteix
Les faves seques sempre han estat molt apreciades, i encara es continuen preparant, sobretot al País Valencià i les Illes
:  - Mobile
Arròs amb pop | Flickr juantiagues

L’arròs amb pop: típic de la Safor i la Marina, però també de les Balears

Comparteix
Els pops, als Països Catalans, es preparen de maneres diverses, tot i que no és tan apreciat com per altres llocs
:  - Mobile
Un plat de fideus a la cassola | Piqsels

Els fideus a la cassola, presents en tots els racons de Catalunya

Comparteix
Són uns fideus lleugerament caldosos i la preparació és senzilla
:  - Mobile
Uns quants creps | Pixabay

Els creps dolços, una elaboració universal

Comparteix
Es farceixen amb mel, confitura, xocolata, pomes..., i es poden flamejar amb rom, licor triple sec de taronja, etc.
:  - Mobile
Un plat amb paté de campagne | Pixabay

Aperitius de somni: Paté de Campagne

Comparteix
Tallat a daus, acompanyarà perfectament un bon vermut, vi, escumós o cervesa
:  - Mobile
Seitons fregits | Viquipèdia

Aperitius de somni: Seitons fregits

Comparteix
Sempre ben frescos, es poden preparar sencers o sense el cap i l’espina
:  - Mobile
Gató | Pixabay

El gató, un pastís mallorquí de luxe

Comparteix
Acostuma a aparèixer a taula en ocasions especials
:  - Mobile
Dàtils amb bacó | Viquipèdia

Aperitius de somni: dàtils amb bacó

Comparteix
Era un aperitiu que regnava en una època on el còctel de gambes era el rei dels entrants
:  - Mobile