Receptes
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Receptes
“Llardofòbia”, la por als greixos
Jaume Fàbrega
Tot els arguments dietètics són pobres (o una simple excusa), davant d’un argument més categòric, de caire gastronòmic
Jaume Fàbrega
La picada, una de les salses més utilitzades pels catalans
Vicent Marqués
El sofregit és el començament d’un guisat, i la picada n’és el punt i final, el condiment que dona el matís definitiu
Vicent Marqués
Girella i haggis, de Catalunya a Escòcia
Jaume Fàbrega
Al Pont de Suert té lloc cada any la Fira de la Girella on se n'elabora en directe i es pot tastar
Jaume Fàbrega
Les croquetes de bacallà, les més habituals als Països Catalans
Vicent Marqués
Es poden menjar calentes o fredes i agraden a tothom, a grans i menuts, són una llepolia que apareix a taula quan cal celebrar alguna cosa
Vicent Marqués
Ànec amb naps, una delícia de la cuina tradicional catalana
Jaume Fàbrega
Aquest plat ha passat de la "cuina de repertori" o cuina clàssica, als restaurants
Jaume Fàbrega
El peix amb pèsols, un plat senzill però sublim
Vicent Marqués
Aquest plat es pot fer amb congre i sépia, però també lluç, tonyina, llobarro, rap, mero, rajada, sorell, mòllera i el déntol, entre d'altres
Vicent Marqués
Faves ofegades, un plat bàsic de la cuina catalana
Jaume Fàbrega
Les faves ja apareixen en els receptaris medievals, però amb receptes ben diferents a les actuals
Jaume Fàbrega
Aperitius de somni: escopinyes al vi escumós
Ramon Roset
Les escopinyes és millor gaudir-les fresques, com passa amb tots els fruits del mar
Ramon Roset
Els colomins rostits, típics de Catalunya
Vicent Marqués
A la resta de Països Catalans, però, és una fórmula desconeguda, no sabem per què
Vicent Marqués
Receptes afrodisíaques per celebrar l’arribada de la primavera
Nerea Rodríguez del Cuerpo
L'arribada de la primavera sempre suposa una data important en el calendari
Nerea Rodríguez del Cuerpo
1
2
3
4
5
6
…
17