Receptes

Julivert | Pixabay

La xirivia, l'api-rave i l'arrel de julivert, les arrels del gust

Comparteix
Els vegetarians i vegans són uns bons consumidors de xirivies
:  - Mobile
Plat de fideus | Pixabay

Els fideus, la fideuada i el rossejat: què són

Comparteix
Als pescadors d'arreu de les nostres costes sempre els han agradat els fideus
:  - Mobile
Un llorito | Viquipèdia

El llorito, un peix ple de plaers i colors

Comparteix
Neixen femelles i, a partir del tercer any de vida aproximadament, experimenten una inversió sexual i es transformen en mascles
:  - Mobile
Una coliflor | Pixabay

Coliflor i bròquil, l'ànima dels vegans

Comparteix
És una verdura hivernal, però ara se’n troben gairebé tot l’any, tot i que el seu punt àlgid és de setembre a maig
:  - Mobile
Mongetes cuinades | Europa Press

El salpiquet, el guisat de mongetes del Vallespir i el Roselló

Comparteix
És plat de diari i sol aparèixer a taula de tant en tant, sobretot a l’hivern
:  - Mobile
Carabasses | Pixabay

L'olla de carabassa, una de les menys apreciades

Comparteix
És molt antiga i es prepara arreu de Catalunya i el País Valencià
:  - Mobile
Paella | Pixabay

La paella de conill, la reina del País Valencià i el Delta de l'Ebre

Comparteix
Només porta el conill, un grapat de cigrons i un sofregit
:  - Mobile
Un cabrit sencer al mercat

El cabrit, versàtil per desenes de plats

Comparteix
A Catalunya anomenem cabrit a la cria de la cabra de fins a 2-4 mesos d'edat
:  - Mobile

Temps de carxofes

Comparteix
On es mengen, com es poden cuinar, i altres denominacions de les carxofes
:  - Mobile