Vadegust
Patates fregides amb sabor a vagina: encert o error pel fabricant?

Aquesta setmana han sortit a la venda unes patates fregides amb sabor a vagina. Sí, ho heu llegit bé: amb sabor a vagina. Els cracks que ho han fet és una empresa lituana anomenada Chazz, especialitzada en fabricar patates fregides de tota mena de sabors. A molts aquest fet els semblarà una porcada, a altres els semblarà original, a altres divertit, a altres absurd, però el què és segur és que aquest llançament no ha deixat a ningú indiferent. Segurament aquest és l’objectiu que, amb tota seguretat, han perseguit els responsables de màrqueting de l’empresa lituana, amb el vistiplau de la direcció general i/o propietat de l’empresa.

El llançament d’aquest producte, més enllà del seu potencial èxit o fracàs comercial, ha aconseguit que la notícia doni la volta al món i els principals mitjans de comunicació se n’hagin fet ressò. Si l’empresa Chazz hagués hagut de pagar amb diners tota la publicitat que li han fet els mitjans de comunicació d’arreu del món, li hagués estat impossible poder-ho fer. A partir d’aquí, que cadascú jutgi si aquesta estratègia és bona o no, i quins efectes pot arribar a tenir per la imatge i el prestigi de l’empresa. El que és segur és que aquesta setmana ha estat tendència a tot arreu.

En un moment en el que la quantitat de missatges que rep un consumidor és molt superior als que és capaç de processar, les marques han de ser capaces d’emetre missatges en la seva comunicació que, trencant el soroll publicitari, cridin l’atenció del consumidor. I el sexe sempre és un valor segur.

Si teniu curiositat per tastar aquestes patates, dir-vos que es venen a la pàgina web de l’empresa Chazz a un preu de 9,99 euros la bossa de 200 gr. i els arguments de venda que esgrimeix l’empresa són els següents:

a) Patates fregides amb un gust únic PER A persones VALENTS i LLIURES. Després de tastar-les, recordaràs les teves aventures amoroses més salvatges, el teu primer amor real, i potser fins i tot perdràs la teva virginitat oral…

b) Un gran REGAL per a la persona que estimes, motiu per iniciar una vetllada romàntica, o simplement una simple delícia per al teu paladar i una xerrada divertida sobre sexe;

c) LA MANERA perfecta de posar a prova el coratge, l’obertura i el sentit de l’humor dels teus amics. ????

P.S. Per a noies i dones: si aquest any o l’anterior vau tenir sexe oral amb algú, és molt probable que hàgiu contribuït directament a la creació d’aquest gust.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa