El gust de sucar un calçot de Valls en salsa romesco, la flaire de la tòfona del Berguedà, o la intensitat del verd de la col del Moianès són alguns dels petits (o grans) plaers que formen part del nostre país. Som uns privilegiats perquè en tenim molts més, i molt a prop.

Però és que a més de ser nostres, i de ser singulars, són productes de prestigi. Són aquells que mostren el territori, però també la qualitat. I aquests són precisament els pilars sobre els quals s’assenta Vadegust.

Un diari que vol posar en valor el plaer de menjar, però no qualsevol cosa. Que té per objectiu mostrar quins són els productes del nostre país, com es cultiven, s’elaboren o es crien. Que busca conèixer les històries personals que hi ha al darrere de cadascun d’ells i transmetre-les. I que també pretén col·locar al lloc que li pertoquen els productes d’alta qualitat que ens són propis.

Vadegust explicarà tot això i us tindrà al dia sobre els productes de temporada, on trobar-los, on poder-los tastar i totes aquelles informacions al voltant dels productes gastronòmics de casa nostra.

Productes que formen part de la nostra manera de fer, de sentir, de menjar. Que són part de la nostra cultura. La cultura del menjar que per sobre de tot ens dona plaer. Benvinguts a Vadegust.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa