TOT Formatges

Productes de la formatgeria Can Robert | Facebook Can Robert Formatger Artesanal

Formatgeria Can Robert, obrador artesà al centre de Gavà

Comparteix
El seu creador, Michaël Robert, és originari del sud-est de França, de la regió on s’elabora el formatge Picodon
:  - Mobile
Formatge Bruna | Formatges de l’Abadessa

Formatge Bruma, una cremosa temptació

Comparteix
La textura cremosa del Bruma combinada amb el seu conjunt aromàtic, elegant i delicat, el converteixen en un formatge tremendament llaminer
:  - Mobile
El formatge Gera | R.R

Formatge Gera, la raclette en versió catalana

Comparteix
El Gera és un formatge capaç de donar un contrapunt molt nostrat a un plat de llarga tradició alpina
:  - Mobile
Formatge Sotabosc | Martí Vicente

Formatge Sotabosc, essència del Ripollès

Comparteix
S’elabora amb llet crua de vaca procedent del Mas La Folcrà, una petita explotació agrària de vaques lleteres de raça bruna
:  - Mobile
Formatge El Put | Martí Vicente

Formatge El Put, quan la voluntat porta a l’èxit

Comparteix
El Put està en el podi dels formatges d’una de les categories més treballades a Catalunya gràcies a la inquietud i la persistència del seu elaborador per anar-lo perfecccionant
:  - Mobile
Formatge Baridà | Ramon Roset

Formatge Baridà, retrat de pastura de la vessant nord del Cadí

Comparteix
Aquest formatge transmet amb força el caràcter del paisatge i la pastura de la vessant nord de la Serralada del Cadí
:  - Mobile
Formatge Ferrús | Formatgeria Formatges Blancafort

Formatge Ferrús, perfecte equilibri entre la potència i l’elegància

Comparteix
Aquest formatge és capaç de satisfer tant als paladars que els agraden els formatges més intensos com als que prefereixen els formatges més suaus
:  - Mobile
Formatge La Calma | Martí Vicente

Formatge La Calma, nascut al cor del Montseny

Comparteix
La Calma és un formatge elaborat amb la llet crua d’un ramat de cabres que pasturen pels boscos i prats del Parc Natural del Montseny
:  - Mobile
Formatge El Truc | R.R

Formatge El Truc, la seducció de la textura

Comparteix
Obra mestra de les quallades làctiques, si deixem que actuï la proteòlisi i la seva textura es torni molt líquida, el Truc adquireix un conjunt organolèptic que fa posar la pell de gallina
:  - Mobile
Formatge Massís de Can Xicoy | canxicoy.com

Formatge Massís de Can Xicoy, el secret es troba en la qualitat de la llet

Comparteix
Can Xicoy és un exemple de recuperació de l’activitat en una granja, gràcies a la determinació de dos germans que van decidir continuar amb el llegat dels seus avis
:  - Mobile