Formatges
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Formatges
Formatge La Cabana Fumat, la seductora complicitat del fum
Ramon Roset
El fumat aporta als formatges tot un reguitzell de matisos que li donen complexitat aromàtica i un gust molt particular
Ramon Roset
Madurat de cabra de Casa Portella, de llet de cabra florida
Ramon Roset
Aquesta jove formatgeria ha fet una aposta ferma per la recuperació de la raça de cabra florida
Ramon Roset
Baldat, el repte de fer un formatge de pasta cuita i llarga maduració
Ramon Roset
Està inspirat en els formatges de gran format tradicionals de les zones d’alta muntanya dels països alpins
Ramon Roset
Formatge Garrotxa de Blancafort, un dels primers garrotxes catalans
Ramon Roset
Cada formatge de tipus garrotxa que s’elabora a Catalunya té les seves particularitats, el que ens permet gaudir de diversitat dins de la uniformitat
Ramon Roset
Formatge Les Cuines, el més llaminer de la colla
Ramon Roset
La textura amb que surt de l’obrador li atorga la capacitat de captivar a tothom qui el menja
Ramon Roset
Territori, el formatge elaborat amb llet de preu just
Ramon Roset
La formatgeria Mas el Garet de Tona ha començat a elaborar un formatge amb llet de vaca que ha estat pagada als ramaders que la produeixen a preu just
Ramon Roset
El Tabollet, un formatge en homenatge als aitonencs
Ramon Roset
Aquest formatge, de mida petita, gairebé individual, està inspirat en el Pélardon, un formatge tradicional occità
Ramon Roset
Barcelona acull aquest cap de setmana la mostra de formatge català ‘Qualla’
Nerea Rodríguez del Cuerpo
Les entrades de la Mostra i els tastos guiats pel cap de setmana ja es troben a la venda
Nerea Rodríguez del Cuerpo
El brossat, el làctic més nutricional
Júlia Gamissans
Es tracta d’un formatge de textura suau com el mató, però d’alt valor nutricional gràcies a les seves proteïnes làctiques
Júlia Gamissans
Formatge Cavegó, una tomme elaborada al Bages
Ramon Roset
Aquest interessant formatge forma part del portafoli de la formatgeria Gavarresa, un dels darrers projectes que s’han creat a Catalunya
Ramon Roset
1
2
3
4
5
6
…
10