Aperitius

Un plat amb eriçons de mar | Pixabay

Aperitius de somni: eriçons de mar

Comparteix
Dels eriçons ens mengem el seu aparell genital
:  - Mobile
Ventre de porc | Ramon Roset

Aperitius de somni: el ventre de porc

Comparteix
És un plat que forma part de la cuina de l’aprofitament, i que avui dia és força difícil de trobar
:  - Mobile
Rosta de ventresca de porc | Creative Commons

Aperitius de somni: Rosta de ventresca de porc

Comparteix
La clau d’uns bons daus de rosta de ventresca rau en el seu fregit
:  - Mobile
Peix fregit | Pixabay

Aperitius de somni: la morralla

Comparteix
El secret d’una bona morralla resideix en tenir un peix molt fresc, una bona farina d’arrebossar peix i un bon oliva verge extra
:  - Mobile
Caixetes de mar | Ramon Roset

Aperitius de somni: Les caixetes de mar

Comparteix
La seva carn és de textura tendre, consistent i molt gustosa
:  - Mobile
Crema de salmó | Ramon Roset

Aperitius de somni: Crema de salmó fumat

Comparteix
El salmó és un peix que dona molt de joc a l’hora de fer un aperitiu
:  - Mobile
Musclos en escabetx sobre xip de patata | Ramon Roset

Aperitius de somni: musclos en escabetx sobre xip de patata

Comparteix
És una recepta que es pot preparar molt ràpidament si comprem els ingredients ja preparats
:  - Mobile
Gildes | Viquipèdia

La Gilda: verda, salada i una mica picant

Comparteix
La història d’aquest pinxo va començar en un bar de Donosti amb un escuradents, una oliva, una anxova i un bitxo
:  - Mobile