Aperitius
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Aperitius
Aperitius de somni: pebrots cherry farcits de crema de formatge
Ramon Roset
És un aperitiu molt típic d’alguns indrets d’Itàlia
Ramon Roset
Aperitius de somni: Hummus amb bastonets de pastanaga
Ramon Roset
En ser un puré força dens, té la textura idònia per poder sucar-hi bastonets de pa o de verdures, el que avui es coneix com a “dipejar”
Ramon Roset
Aperitius de somni: cacauets fregits amb mel i salats després
Ramon Roset
Els cacauets no són un fruit sec, com popularment es creu, sinó un llegum
Ramon Roset
Aperitius de somni: pells de patata fregides
Ramon Roset
Es tracta d'una part que normalment desestimem i que conté una bona part de la fibra i dels nutrients de la patata
Ramon Roset
Aperitius de somni: rovellons ‘botonets’ del Pirineu català confitats
Ramon Roset
El rovelló és un bolet molt apreciat gastronòmicament a casa nostra
Ramon Roset
Aperitius de somni: escopinyes al vapor de vi blanc
Ramon Roset
El més idoni seria acompanyar-les d’una copa del mateix vi que s’ha fet servir per obrir-les
Ramon Roset
Aperitius de somni: daus de bacallà fumat amb melmelada de tomàquet
Ramon Roset
La textura ferma però suau del bacallà fumat constitueix un conjunt gustatiu intens i, a la vegada, molt elegant
Ramon Roset
Aperitius de somni: gambes amb maonesa de gamba
Ramon Roset
Les gambes vermelles del Mediterrani són les reines dels crustacis
Ramon Roset
Aperitius de somni: Les ametlles salades
Ramon Roset
Són una excel·lent font de vitamina B, vitamina E, àcids greixosos i proteïna vegetal
Ramon Roset
Aperitius de somni: eriçons de mar
Ramon Roset
Dels eriçons ens mengem el seu aparell genital
Ramon Roset
1
2
3
4
5