Aperitius
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Aperitius
Aperitius de somni: torradeta amb pesto, tomàquets secs i formatge parmesà
Ramon Roset
L’èxit d’aquest recepta es basa en l’extraordinària combinació que a nivell de textures, aromes i gustos formen els seus ingredients
Ramon Roset
Aperitius de somni: Broquetes de taronja i pernil d’ànec
Ramon Roset
El pernil d’ànec és un producte deliciós, tot i que és un dels grans oblidats en els àpats, fins i tots dels més gourmets
Ramon Roset
Aperitius de somni: xips de verdures
Ramon Roset
Si ens decantem pel gust, sempre seran més gustosos els xips fets fregint les rodelles en un oli d’oliva extra verge
Ramon Roset
Aperitius de somni: xips de carxofes fets al forn
Ramon Roset
La carxofa té propietats beneficioses pels trastorns hepàtics, i capacitat de reducció del nivells d'hipercolesterolèmia i de triglicèrids
Ramon Roset
Aperitius de somni: Xupa xups de colomí glacejats amb salsa de soja i mel
Ramon Roset
És possible preparar-lo a casa ja que es poden trobar sense massa dificultat safates de cuixetes de colomí
Ramon Roset
Aperitius de somni, especial Nadal: Torrada de pa amb tòfona fresca
Ramon Roset
A Catalunya la tòfona té una presència important, representant el 30% de la superfície tofonera coneguda a l’Estat espanyol
Ramon Roset
Aperitius de somni, especial Nadal: llagostins de Sant Carles de la Ràpita
Ramon Roset
De gran versatilitat a la cuina, es poden elaborar amb ells una infinitat de plats
Ramon Roset
Aperitius de somni: el fuet
Ramon Roset
La millor manera d’assaborir el fuet és quan està ben madurat, amb la carn de color fosc i amb una textura ferma
Ramon Roset
Aperitius de somni: edamame
Ramon Roset
És un aperitiu originari de la Xina que va ser introduït a Europa pels restaurants xinesos i japonesos
Ramon Roset
Aperitius de somni: llardons de pagès de la Garrotxa
Ramon Roset
Són extraordinàriament gustosos per l’aportació que li fa al conjunt gustatiu el magre cuit amb l’oli que deixa anar el llard en fondre
Ramon Roset
1
2
3
4
5