Aperitius
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Aperitius
Aperitius de somni: bígars o caragolins de mar
Ramon Roset
Cal que els bígars siguin molt frescos, i s’han de rentar molt bé
Ramon Roset
Aperitius de somni: guacamole
Ramon Roset
Hi ha consens en el fet que el guacamole es prepara amb alvocat, ceba, coriandre, llima i sal
Ramon Roset
Aperitius de somni: escopinyes al vi escumós
Ramon Roset
Les escopinyes és millor gaudir-les fresques, com passa amb tots els fruits del mar
Ramon Roset
Aperitius de somni: musclos tigre
Ramon Roset
En la immensa majoria dels establiments que els serveixen no deixen de ser una empastifada de farina i llet
Ramon Roset
Aperitius de somni: cacauets torrats i arrebossats de wasabi
Ramon Roset
Són uns llegums que ens van arribar de sud-amèrica i són una bona font de proteïna vegetal
Ramon Roset
Aperitius de somni: pop a la gallega
Ramon Roset
És més difícil del que podria semblar trobar establiments que preparin el pop a la gallega en el seu punt òptim de cocció
Ramon Roset
Aperitius de somni: torradeta de daus de tomàquet i sardina fumada
Ramon Roset
Es tracta d'un peix humil, que fumat esdevé una delicadesa, i amb ell es poden fer infinitat d’aperitius, snacks i tapes
Ramon Roset
Aperitius de somni: la botifarra d’ou tradicional
Ramon Roset
La botifarra d’ou és una botifarra elaborada amb ventresca de porc i papada a la que s’hi afegeix una dotzena d’ous per quilo de massa
Ramon Roset
Aperitius de somni: fingers de formatge arrebossats
Ramon Roset
Els formatges més adients per arrebossar són els que pertanyen a la família dels formatges de pasta tova i pell florida
Ramon Roset
Aperitius de somni: torradeta amb pesto, tomàquets secs i formatge parmesà
Ramon Roset
L’èxit d’aquest recepta es basa en l’extraordinària combinació que a nivell de textures, aromes i gustos formen els seus ingredients
Ramon Roset
1
2
3
4
5