Aperitius

Ous de guatlla | Pixabay

Aperitius de somni: ous de guatlla farcits i arrebossats

Comparteix
El ous de guatlla donen molt de joc a l’hora de crear aperitius, ja que, a part de sabor, aporten color i es poden menjar d’un sol mos
:  - Mobile
Petxines variades | Pixabay

Aperitius de somni: petxines variades a la planxa

Comparteix
Són un dels mol·luscs bivalves que fa més goig de veure al plat
:  - Mobile
Nècores | Flickr calafellvalo

Aperitius de somni: nècores

Comparteix
Són molt apreciades gastronòmicament per la seva carn fina i el seu intens gust de mar
:  - Mobile
Rossinyols saltejats | Pixabay

Aperitius de somni: rossinyols saltejats amb all i julivert

Comparteix
Desprenen unes aromes molt agradables i són molt preuats gastronòmicament
:  - Mobile
Cloïsses a la marinera | Pixabay

Aperitius de somni: cloïsses a la marinera

Comparteix
Són una font de proteïnes d’alt valor biològic, amb una aportació mínima de greixos i d’hidrats de carboni, a més de ser molt riques en minerals i vitamines
:  - Mobile
Sardines marinades | Flickr Javier Lastras

Aperitius de somni: sardines marinades

Comparteix
Aquest peix blau, de gran valor nutritiu, destaca per la concentració en àcids grassos omega 3 i pel seu elevat contingut en proteïnes
:  - Mobile
Sèpia tallada a daus | Pxhere

Aperitius de somni: sèpia saltejada amb rossinyols

Comparteix
És la protagonista indiscutible de molts plats: des de la sèpia a la planxa o la brasa fins als guisats amb patates, pèsols, etc.
:  - Mobile
Gambes amb allada | Flickr Javier Lastras

Aperitius de somni: gambes amb allada

Comparteix
Cal partir d’unes gambes de la màxima qualitat possible, i d’una mida mitjana o gran
:  - Mobile
Cues de llagostins en panko | Pxhere

Aperitius de somni: cues de llagostins en panko al curri

Comparteix
El panko és la versió japonesa del nostre pa ratllat
:  - Mobile
Un plat de tellerines | Pixabay

Aperitius de somni: tellerines a l’all i julivert

Comparteix
La millor manera de de gaudir de les tellerines és la més senzilla de cuinar-les
:  - Mobile