Aperitius

Un plat amb bígars | Viquipèdia

Aperitius de somni: bígars o caragolins de mar

Comparteix
Cal que els bígars siguin molt frescos, i s’han de rentar molt bé
:  - Mobile
Guacamole amb xips de tortilla | Pixabay

Aperitius de somni: guacamole

Comparteix
Hi ha consens en el fet que el guacamole es prepara amb alvocat, ceba, coriandre, llima i sal
:  - Mobile
Un plat d'escopinyes | Pixabay

Aperitius de somni: escopinyes al vi escumós

Comparteix
Les escopinyes és millor gaudir-les fresques, com passa amb tots els fruits del mar
:  - Mobile
Musclos tigre | Viquipèdia

Aperitius de somni: musclos tigre

Comparteix
En la immensa majoria dels establiments que els serveixen no deixen de ser una empastifada de farina i llet
:  - Mobile
Un grapat de cacauets amb wasabi | Pixabay

Aperitius de somni: cacauets torrats i arrebossats de wasabi

Comparteix
Són uns llegums que ens van arribar de sud-amèrica i són una bona font de proteïna vegetal
:  - Mobile
Pop a la gallega | Flickr, Bernard Blanc

Aperitius de somni: pop a la gallega

Comparteix
És més difícil del que podria semblar trobar establiments que preparin el pop a la gallega en el seu punt òptim de cocció
:  - Mobile
Torrada amb sardina fumada del restaurant Alabaster | Facebook Alabaster

Aperitius de somni: torradeta de daus de tomàquet i sardina fumada

Comparteix
Es tracta d'un peix humil, que fumat esdevé una delicadesa, i amb ell es poden fer infinitat d’aperitius, snacks i tapes
:  - Mobile
Diverses botifarres d'ou | oficisdelacarn.cat

Aperitius de somni: la botifarra d’ou tradicional

Comparteix
La botifarra d’ou és una botifarra elaborada amb ventresca de porc i papada a la que s’hi afegeix una dotzena d’ous per quilo de massa
:  - Mobile
Fingers de formatge | Pxhere

Aperitius de somni: fingers de formatge arrebossats

Comparteix
Els formatges més adients per arrebossar són els que pertanyen a la família dels formatges de pasta tova i pell florida
:  - Mobile
Una rodonxa de pa amb pesto | Pixabay

Aperitius de somni: torradeta amb pesto, tomàquets secs i formatge parmesà

Comparteix
L’èxit d’aquest recepta es basa en l’extraordinària combinació que a nivell de textures, aromes i gustos formen els seus ingredients
:  - Mobile