Vadegust
Xerigots posa en marxa una botiga temporal per lots, regals i idees gastronòmiques

Pop Up Xerigots és el nom del nou concepte de botiga efímera que Xerigots ha posat en marxa a l’Obrador de Vilafranca del Penedès (carrer Comerç, 36) i que estarà en marxa fins el dia de Reis. En aquest espai s’hi podrà trobar un ampli ventall de propostes de regal, lots i altres opcions gastronòmiques.

A més de l’àmplia selecció de formatges de Xerigots, afinats als seus cups subterranis, s’hi podran trobar vins i escumosos de cellers petits catalans, cerveses artesanes, embotits artesans del Pallars, foie de la Vall d’Aran, anxoves del Cantàbric, conserves de verdures de Navarra i també torrons d’Agramunt. També s’oferiran alguns dels productes estrella de Xerigots, com el Shropshire amb Malvasia o el Gorgonzola amb cava.

També, més a prop de les festes de Nadal, en aquest mateix espai, diferents elaboradors de vins i de cerveses, hi seran presents per tal d’oferir a tastar el seu producte, a més de degustacions de formatge.

El Pop Up Xerigots complementa l’oferta que Xerigots ha posat en marxa per fer front a la davallada de vendes a causa del tancament de la restauració en la primera i la segona onada de la COVID-19. Ja al mes de març, en ple confinament, l’empresa va activar la venda on-line arreu de Catalunya de seleccions de formatges, que en molts dels casos es complementava amb tastos en directe. Com a conseqüència de la bona acollida d’aquestes propostes, Xerigots ha posat en marxa aquesta botiga efímera per tal de oferir al client final una àmplia gamma de formatges, vins, cerveses i productes gastronòmics per poder-ne gaudir aquest Nadal.

Xerigots és un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya. L’empresa selecciona els formatges artesans de gran qualitat, els conserva, afina i serveix al punt òptim de consum, principalment al sector de la restauració. Afinen els formatges en cups on antigament s’emmagatzemava vi perquè en aquests espais hi ha les característiques òptimes per extreure matisos únics en cada formatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa