Vadegust
El vídeo que mostra la millor manera de reescalfar la pizza es fa viral

Segur que en alguna ocasió t’has trobat en la situació que t’ha sobrat pizza i has decidit guardar-la per menjar-la a l’endemà, o passades unes hores. I segur que també que, quan has volgut menjar-te-la has pensat que la millor manera d’escalfar-la era el microones. Doncs no. Reescalfar la pizza al microones és un error. L’única cosa que s’aconsegueix recorrent a aquest electrodomèstic és que la massa quedi tova i els ingredients de sobre es ressequin.

Però un usuari de TikTok ha revelat quina és la manera més indicada de reescalfar la pizza perquè es mantingui cruixent, i assegura que és l’única opció de gaudir les restes d’aquest fast-food, tal i com recull ‘La Vanguardia’.

@cibsandibus This is the only way you should be eating your leftover pizza! #pizza #pizzalover #cookinghack #TikTokTaughtMe #TikTokPartner ♬ Italian Tarantella – Italian Restaurant Music of Italy

El truc de @cibsandibus consisteix a escalfar una paella que sigui antiadherent i cuinar aquí el tros de pizza. Quan ja porti una estona coent-se, el tiktoker recomana abocar una mica de cervesa (només un rajolí) i cobrir la paella amb una tapa. Quan el líquid s’hagi evaporat, la pizza estarà llesta.

El vídeo acumula més de mig milió de visites i centenars de comentaris. Alguns usuaris es pregunten si es pot dur a terme el truc amb aigua, i d’altres responen que el més probable és que sí (malgrat que la cervesa que utilitza aquest tiktoker és bastant suau). Ho confirmen mitjans com Fox News i Usa Today, que recomanen seguir el mateix mètode i només tirar unes poques gotes d’aigua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa