Vadegust
La veterinària rural que defensa Llet Nostra: “D’on no n’hi ha no en raja”

Imma Puigcorbé, la veterinària rural que s’ha fet viral per defensar aferrissadament Llet Nostra, ha volgut aclarir que no és ramadera de la cooperativa catalana i que Llet Nostra “no em paga ni un euro”. Puigcorbé va fer un fil de Twitter responent a un usuari que carregava contra Llet Nostra assegurant que “tot a Catalunya és una estafa. Llet Nostra creada pel boicot a Pascual ara m’entero que envasa a Pascual i que son les sobres que aquets no volen per ells. I jo anar comprant aquesta marca com he votat procesisme molts anys”.

En la piulada que ha fet ara, la veterinària rural assegura que “si haguessin atacat qualsevol ramader de vaques de llet hagués fet el mateix“, i alhora ha afirmat que “m’estimo molt aquest sector i això em fa bullir la sang i més ara amb la situació que estem passant”.

A més, Puigcorbé ha respost algunes de les piulades que li ha fet l’usuari que va provocar la seva defensa de Llet Nostra, que ha insistit: “Neixem pel boicot a Pascual i ara catalans babaus financeu la planta de Pascual. Sou uns craks”. Ella, però, no s’ha tallat ni un pèl i ha continuat la seva defensa: “Ja veig que tu no has tingut mai cap dificultat a la teva vida? Que tot ho fas perfecte i que mai dels mais has tingut de demanar ajuda! Crees una polèmica que no té cap sentit! Els pagesos catalans ho estan passant MOLT malament i ens hi juguem la supervivència, ets escoria!”

L’usuari, però, ha continuat afirmant que “jo no he dit cap mentida. Jutgeu vosaltres mateixos si us venen gat per llebre. Recordo que Llet Nostra va neixer pel boicot a Pascual. Estafat és poc quan sé que finanço la planta de Pascual. En fi qui vulgui ser enganyat vosaltres mateixos”. Però la veterinària rural ha conclòs: “Financies families de ramaders catalanes!!!! D’on no n’hi ha no en raja“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa