Vadegust
El veritable motiu pel qual les bosses de patates fregides estan mig buides

Segur que sovint has tingut la sensació que t’estaven estafant quan has comprat una bossa de patates, l’has obert, i has vist que estava mig buida. Tot i que segur que ens emprenyem, en realitat aquest fet té una explicació molt lògica. Fa uns dies es va fer viral la imatge publicada a Twitter per un usuari que es fa dir ‘Jesusito’ i on es veu una bossa de patates fregides del supermercat ‘El Jamón’ que està pràcticament buida, per un preu d’1,25 euros.

Des del mateix supermercat han respost a ‘Jesusito’, explicant per què les bosses de patates fregides venen mig buides: “Les patates ondulades en tenir un tall de major gruix que les normals, ocupen menys volum. Des de Supermercados El Jamón estem treballant per a solucionar-ho el més aviat possible”.

Explicació

Segons publica ‘Ok Diario‘, tot té una explicació. El primer a tenir en compte és que no existeix cap mena d’engany per part de les empreses fabricadores de patates fregides de bossa perquè l’envàs indica el pes net del producte que hi ha a l’interior. Per tant, si traguéssim totes les patates i les poséssim sobre una bàscula, comprovaríem que el pes és exactament el que posa a la bossa.

Al contrari del que tothom creu, les bosses de patates fregides no estan plenes d’aire. En realitat, el que porten en el seu interior és gas nitrogen, que ajuda al fet que es mantinguin cruixents i fresques durant molt de temps.

A això cal sumar que es tracta d’un producte molt delicat, que al més mínim cop es trenca en mil trossos. És necessari que les patates fregides vagin envasades d’aquesta manera perquè es mantinguin senceres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa