Vadegust
Posen a la venda un calendari d’advent solidari amb formatges catalans

Xerigots ha creat un calendari d’advent amb formatges catalans. La proposta és que cada dia, des de l’1 fins el 24 de desembre, es pugui gaudir d’un tros de formatge artesà català, seguint la tradició dels famosos calendaris d’advent que, tradicionalment, porten xocolatines a l’interior. Serà una sèrie limitada i es faran només 50 unitats al preu de 50 euros.

L’acció també tindrà finalitat solidària perquè s’aportaran 20 euros de cada calendari a la compra de formatges per a les famílies usuàries del Rebost Solidari de Vilafranca. L’objectiu és poder oferir al Rebost Solidari formatge per un valor de 1000 euros i que cap família es quedi sense poder gaudir d’una peça de formatge artesà de Xerigots per Nadal.

Cada formatge anirà acompanyat d’una breu descripció i informació, així com d’una cita original i divertida que vincula aquest producte amb persones de l’art, la política i el cinema, entre d’altres. Un petit homenatge a la cultura del formatge i als fans d’aquest producte.

Aquest original calendari d’advent és fruit d’una proposta de diferents usuaris de Twitter i clients que van animar a Xerigots a crear un calendari d’advent amb formatges. Xerigots va entomar el repte i en dos dies va posar a la venda aquest calendari d’advent únic i solidari.

Estarà disponible a partir del 18 de novembre fins exhaurir existències a la botiga on-line de Xerigots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa