Vadegust
La vaga de transports redueix l’entrada de fruita i verdura a Mercabarna

L’Associació Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) ha alertat aquest dimecres que la vaga de transports està tenint efectes en el seu sector, ja que s’ha produït una reducció en la distribució de determinats productes. Així, ha disminuït “considerablement” l’entrada de camins del sud d’Espanya i, per tant, ha caigut també l’arribada de producte fresc procedent d’importants zones productores com Almeria, Granada, Màlaga i Huelva.

Fruita a la venda | ACN
Fruita a la venda | ACN

L’impacte és més notori en determinats aliments com albergínies, pebrots, carabassons o maduixots, però es descarta, per ara, que la vaga pugui provocar un desabastiment generalitzat al mercat majorista. Amb tot, l’AGEM fa una crida a trobar una solució al conflicte per evitar mals majors.

La vaga dels transportistes ha estat convocada per la Plataforma per a la Defensa del Sector del transport (CNTC). La vaga indefinida que va començar aquest dilluns vol denunciar les “condiciona laborals inadmissibles” al sector i els efectes de la pujada del preu dels carburants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa