Vadegust
Una degustació gastronòmica per traslladar-se a l’Egipte faraònic

El Museu Egipci de Barcelona reprèn aquest divendres El Banquet Etern, la tradicional activitat d’estiu que, després de l’obligat parèntesi, torna a celebrar-se amb normalitat i de forma presencial, tot i que amb un aforament més reduït.

Cita obligada de les nits barcelonines estiuenques des que el Museu Egipci de Barcelona iniciés l’any 2005 aquesta activitat, els amants de la Cultura i la Gastronomia tenen novament l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada per les sales de la col·lecció egípcia permanent i d’una posterior degustació basada íntegrament en la cuina dels temps dels faraons.

La professora Núria Castro, egiptòloga i especialista en vida quotidiana de l’antic Egipte, és l’encarregada de conduir l’activitat, donant a conèixer amb tots els ets i uts què i com menjaven els antics habitants del país del Nil. Un cop finalitzat el recorregut, els assistents tenen ocasió de degustar els plats que prèviament s’han explicat durant la visita, gràcies al tastet de productes concebut com un dels “banquets” (d’aquí el nom de l’activitat) que tenien lloc a l’antic Egipte ―però, això sí, a petita escala― i que es serveix a la terrassa de les instal·lacions del propi Museu.

L’activitat, que en aquesta temporada 2021 manté el preu de 35€ per persona (visita + degustació), es durà a terme en determinats divendres dels mesos de juliol, agost i setembre, els quals s’aniran publicant amb antelació al web de l’entitat, essent el primer aquest divendres 2 de juliol, amb un horari diferent respecte a edicions prèvies (de 19.30 a 21.30).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa