Vadegust
Uber Eats revela els restaurants preferits dels barcelonins el 2021

Per a tancar un any en què el food delivery s’ha consolidat definitivament com a alternativa gastronòmica, Uber Eats ha dut a terme una anàlisi per a revelar quins han estat els restaurants més populars entre els seus usuaris barcelonins al llarg de 2021.

Segons les dades d’Uber Eats, La Uramakeria ha estat el restaurant més demandat pels barcelonins. La medalla de plata del rànquing dels 10 restaurants més populars de Barcelona se l’emporta Pure Cuisine, i Pizzamarket s’emporta el bronze. Completen la llista Timesburg, El Pibe, Hideout Burger, Cocovail Beer Hall Barcelona’s Wings House, La Cachapera, Bellako i TEIKIT.

Les dades de la plataforma mostren també els restaurants preferits pels barcelonins en les categories de menjar mexicà, americana, asiàtica, italiana, saludable i mediterrània:

Top 5 Restaurants de Menjar Mexicà: Tierra Burrito, Taco Bell, Frenchy Tacos, Bang Bang Burritos i Rosa Negra.
Top 5 Restaurants de Menjar Americà: Timesburg, El Pibe, KFC, McDonald’s i Hideout Burger.
Top 5 Restaurants de Menjar Asiàtic: La Uramakeria, Pure Cuisine, TEIKIT, Saiko Sushi i Sushifresh.
Top 5 Restaurants de Menjar Italià: Pizzamarket, Macchina Pasta Bar, Pizzeria Napoletana Pummarola, Donkilo Gourmet i Bologna Pizza.
Top 5 Restaurants de Menjar Healthy: Poke Si, Kanae Poke & Açai, Rainbowls, Miss Poke i Poke House.
Top 5 Restaurants de Menjar Mediterrani: The Quick Greek, Viena, Pans&Company, La Esquinica i Rostisseria Can Pere i Anna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa