Vadegust
Els trucs per prendre cafè i no engreixar-se

Ets un amant dels cafès? Ets d’aquelles persones que no té límit, i que quan acaba el dia se n’adona que n’ha begut cinc tasses? En consumeixes en quantitats industrials? Doncs t’expliquem què has de fer per no renunciar a la cafeïna i, alhora, no engreixar. ‘Ok Diario‘ recull els consells de dietistes, per tal que els fans d’aquesta beguda no hagin de renunciar al seu consum.

La cafeïna ajuda al metabolisme, redueix la sensació de gana i té diversos beneficis, però no se n’ha d’abusar. Un parell o tres de tasses de cafè al dia estan bé, però és tot el que acompanya al cafè la que acostuma a engreixar. Un dels consells bàsics és beure cafè negre i amarg, sense sucre ni res més. Aquesta és la forma més sana de prendre’l i gaudir dels seus beneficis.

Cafè amb llet | Pixabay
Cafè amb llet | Pixabay

Baixa en calories, rica en antioxidants, la cafeïna, de fet, ens ajuda a perdre pes. El sucre és l’ingredient que més ens importa, o la crema. Aquests dos ingredients haurien d’estar prohibits amb el cafè. En lloc de crema de llet (o fins i tot nata) i sucre, podem afegir canyella, que és lleugera, fragant i li dona aquest toc extra a la beguda. La canyella també aporta importants nutrients per a l’organisme, com a antioxidants i antiinflamatoris.

I en comptes de nata o llet sencera? Si realment no podem prescindir d’això, podem triar altres dues opcions com la beguda d’arròs o la beguda de soia. Potser el sabor canvia una mica, però engreixa menys. Tot i això, és només una qüestió de costum ja que en un parell de dies podràs continuar assaborint el teu cafè com quan el prenies amb llet de vaca.

Una tassa de cafè | Pixabay
Una tassa de cafè | Pixabay

Afegir al cafè proteïna en pols

I, per últim, un truc bastant desconegut. Especialment per a aquells que van al gimnàs i per a aquells que beuen cafè americà: només cal afegir una mica de proteïna en pols al cafè americà per a donar-li un impuls extra d’energia. Afegir proteïna en pols al cafè és un bon hàbit per a energitzar el cos i no engreixar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa