Vadegust
Els trucs per treure una espina que se t’ha quedat a la gola

Hi ha una situació que tothom ha viscut: el moment en què estàs menjant peix i, sense voler, t’empasses una espina. I amb la mala sort que aquesta es queda enganxada a la gola. No saps com treure-la? Hi ha un trucs infal·libles per poder-ho fer. Quan és una cosa greu, aquesta espina a la gola pot provocar dificultats per a respirar correctament, sensació d’ofec, tos que no marxa, ferida i dolor, i és quan necessitem anar a urgències perquè el metge pugui examinar-nos i treure-la.

Si veiem que la cosa no és tan greu, però l’espina continua molestant-nos, llavors sempre podem beure aigua i tossir també per a fer que l’espina vagi cap a una altra direcció.

Un pa de pagès | Pxhere
Un pa de pagès | Pxhere

Menja una mica de pa

Alguns remeis quan ens passen aquestes coses són menjar aliments una mica tous com un tros de pa: millor que sigui la molla i estigui tova. Amb això aconseguim arrossegar l’espina cap avall juntament amb aquest aliment. A més del pa, el plàtan també és una solució per a això.

Fer gàrgares

Si així i tot l’espina continua molestant, llavors pots fer gàrgares. El més simple és fer-les amb aigua però si a això li afegeixes sal, llavors és més fàcil perquè desaparegui i també curi aquesta zona que pot estar una mica adolorida.

Prendre batuts

Una altra opció és prendre sucs i també batuts i granissats. Així l’espina es podrà desfer fàcilment. La finalitat és que es vagi cap a l’estómac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa