Vadegust
El truc per menjar patates de bossa com si estiguessin acabades de fer

Les patates fregides de bossa són un dels aperitius més consumits per tothom i arreu del món. No importa si es tracta d’una celebració familiar, d’una festa amb amics o d’un esdeveniment de feina: les patates fregides no hi falten mai. N’hi ha llises i ondulades, al punt de sal, a l’estil pagès o fins i tot amb un toc de barbacoa. I, malgrat això, sempre les consumim de la mateixa manera. Obrim la bossa, posem les patates en un bol i comencem a picotejar.

Però alguna vegada t’has preguntat de quines altres maneres podem consumir aquest aperitiu per a treure-li el màxim profit? I amb l’objectiu de donar a conèixer la situació actual de diferents empreses després de la pujada del preu tant de la gasolina com de la llum, així com l’encariment dels productes i els problemes de distribució per la vaga de transportistes, el programa ‘Hoy por hoy’, de la Cadena Ser, ha contactat amb empreses de diferents sectors per a conèixer la seva situació actual.

Un grapat de patates fregides | Pixabay

La fàbrica de patates fregides de Doruel situada a Villarquemado (Terol) porta treballant amb aquest producte des de fa ja 40 anys. En declaracions al programa d’Àngels Barceló, el productor Julián Rubira ha reconegut que està patint una infinitat de problemes durant aquests últims dies per tots els contratemps als quals ha de fer front des de fa ja diverses setmanes: “Són tants els problemes que no es poden ni enumerar”.

A continuació, Rubira ha denunciat els problemes a nivell de transport i en el que a matèries primeres es refereix. En concret, Rubira ha lamentat el que està passant amb l’oli de gira-sol: “Està faltant perquè ho estan amagant. Estan especulant tant que et sorprens. Després t’atures a pensar en els consumidors i veus que se’ls tracta com a ximples“.

Patates fregides ondulades | Pixabay

El consell per a treure el màxim rendiment a les patates fregides

Seguidament, el productor ha revelat un truc molt interessant: ha demanat a la periodista que es fixi en la part posterior de la seva bossa de patates fregides. Concretament on posa ‘Com preparar-ho’, perquè ofereix una forma alternativa a l’original per a consumir-les. Per norma general, les diferents companyies ofereixen als consumidors l’opció de servir-les en fred i menjar-les directament del bol. Però el productor ha explicat que hi ha altres maneres de gaudir d’aquest producte: “Alguna vegada has pensat que les patates fregides es poden menjar en calent?”.

Tot i que la periodista ha reconegut que mai s’havia plantejat menjar les patates fregides calentes, el productor l’ha animat a fer-ho: “En la bossa veuràs que diu que posis les patates de la bossa en un plat o recipient per a microones i l’escalfis durant 30 o 40 segons al màxim de temperatura”. D’aquesta manera, Rubira assegura que podràs gaudir de les patates fregides com si estiguessin acabades de fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa