Vadegust
El truc infal·lible d’un nutricionista perquè el formatge no engreixi

T’agrada el formatge però en menges menys del que voldries perquè ets conscient que engreixa i ho vols evitar? Doncs tenim la solució! T’expliquem el truc d’un nutricionista perquè el formatge no engreixi i així puguis gaudir-lo sempre que vulguis!

El nutricionista Pablo Ojeda ha estat en directe en el programa ‘Más vale tarde’ de laSexta, tal i com recull Ok Diario, i ha parlat específicament sobre moltes de les mentides que envolten al formatge per a desmuntar-les i dir clarament el que aquest deliciós aliment aporta a nivell nutricional, almenys a un nivell general. El nutricionista deixa clar que és “un fals absolut” que el formatge engreixi, destacant que “té un percentatge de greix alt, però és un greix cardiosaludable”.

Una fusta amb diversos formatges | Pixabay
Una fusta amb diversos formatges | Pixabay

Els formatges més saludables

Ojeda deixa clar que el problema d’engreixar menjant formatge està en la quantitat, ja que cal menjar la quantitat justa perquè no deixi de ser un aliment saludable. El nutricionista aconsella comprar formatges que ja estiguin tallats per així tenir racions més petites, ja que en cas de tenir molta gana o ansietat, si l’has de tallar seran racions més grans. A més, destaca que és important apostar també per norma general per varietats més saludables, que són les que tenen menys calories i menor percentatge de greix.

Aquest nutricionista assegura que el formatge de cabra és una de les varietats més saludables, ja que té poques calories, poc percentatge de greix i és ric en probiòtics, per la qual cosa a més d’estar boníssim és molt interessant a nivell nutricional. Pablo Ojeda recomana també el formatge blau, ja que té molts avantatges per a l’organisme, principalment per tenir proteïnes i un interessant efecte saciant, encara que té més greix que altres versions, per la qual cosa cal vigilar les quantitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa