Vadegust
Triple guardó per a Ctretze Pirineus al Concurs Nacional de Cerveses

Per segon any consecutiu, Fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus, l’empresa pallaresa ubicada a la Pobla de Segur, ha estat guardonada a la gala d’entrega de premis del setè Concurs Nacional de Cerveses (CNC), que ha tingut lloc el diumenge 24 d’octubre a Sitges.

Concretament, han estat tres medalles: en primer lloc, medalla d’or per a la cervesa Obaga (Ctretze) en la categoria Brithis Brown Ale, que aconsegueix el guardó per segon any consecutiu; i en segon lloc, una medalla de plata per a la cervesa Mr. Owl en la categoria American Pale Ale (APA) i una altra plata per a la cervesa Solana, en la categoria Brithis Bitter.

Les cerveses de Ctretze Pirineus guardonades al Concurs Nacional de Cerveses | Cedida

Els creadors de la marca i propietaris de Ctretze celebren amb èmfasi aquests guardons i destaquen el valor especial que té per a ells revalidar l’or en la cervesa Obaga. Precisament, l’Obaga, juntament amb la Solana, són les primeres cerveses creades per la marca i són “insígnia de la casa”.

Amb aquest reconeixement, l’única fàbrica de cerveses del Pallars es posiciona com una de les millors marques en l’àmbit nacional, actualment la Fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus, elabora prop dels 100.000 litres anuals dels quals és distribueixen la major part pel territori català.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: BondiaCatalunya a octubre 27, 2021 | 23:54
    BondiaCatalunya octubre 27, 2021 | 23:54
    I la Cap d'Ona també hi participa, en aquest concurs ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa