Vadegust
Tres xefs amb estrella Michelin creen un restaurant virtual de menjar a domicili

Els xefs amb estrella Michelin Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch han creat a Barcelona un restaurant virtual de menjar a domicili. D’aquesta manera, els artífex dels restaurants Disfrutar de la capital catalana i Compartir de Cadaqués sumen esforços amb l’empresa de missatgeria Glovo per tirar endavant una iniciativa que han batejat ‘Compartir & Disfrutar’.

Segons els responsables de l’empresa, la nova proposta gastronòmica ofereix una experiència “d’alta cuina” amb apostes innovadores “tipus snack” però també amb opcions més tradicionals inspirades en la carta dels seus restaurants físic, totes adaptades al repartiment a domicili. La majoria dels plats han estat creats expressament per a aquesta forma d’entrega.

L’aposta recull l’experiència dels xefs en els primers mesos de confinament, quan van crear unes caixes expresses per mantenir en bones condicions les seves creacions durant el repartiment. Després hi van afegir altres caixes de còctels. D’aquestes iniciatives sorgeix la idea ‘Compartir & Disfrutar’, de la mà de Glovo.

Els xefs afirmen que el repartiment a domicili és, ara com ara, “la forma de seguir vius” i a prop dels clients, així com de poder seguir treballant en equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa