Vadegust
Torrons Vicens treu al mercat un torró de Dònuts

La marca Torrons Vicens s’ha anticipat al Nadal i llança durant la Fira Alimentària la seva última novetat: Torró de Dònuts, una varietat inèdita que fusiona els deliciosos sabors del torró i el mític dolç amb forma de rosquilla. El nou producte és el resultat d’un acord de col·laboració entre Torrons Vicens i Dònuts, la marca original que elabora des de fa més de mig segle les famoses pastes recobertes de sucre de forma arrodonida.

La marca Dònuts segueix amb l’objectiu d’expandir-se més enllà del seu core business, portant el seu sabor icònic a altres categories, ampliant ocasions de consum. Amb el nou Torró de Dònuts, la signatura agramuntina fa un nou pas en el procés de creativitat i innovació gastronòmica, barrejant sabors que es converteixen en un dolç plaer per al paladar. La nova varietat conté un praliné d’ametlla tendre i cremós fos amb Dònuts .

La marca assegura que “presenta cada any noves varietats de torró innovadores i d’excel·lent qualitat que han convertit Torrons Vicens en el principal referent internacional del torró. La marca ha aconseguit desestacionalizar el torró per a convertir-lo en unes postres excepcionals per als 365 dies de l’any”.

El torró de Dònuts de Torrons Vicens | Torrons Vicens

Torró Cherry Times

El mes de novembre de l’any passat, Torrons Vicens va presentar el seu torró més gastronòmic de la mà de dos grans de l’alta cuina: Albert Adrià i José Andrés. Els dos xefs de reconeguda trajectòria es van unir per a elaborar a quatre mans el torró Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació.

El Cherry Times culminava un minuciós treball de recerca dut a terme per José Andrés i Albert Adrià sota l’atenta mirada del mestre torroner Àngel Velasco, i un denominador en comú: el talent a l’hora de transformar el torró en art, que es cristal·litza com mai en la nova varietat de Torrons Vicens.

El Cherry Times està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pecanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestratge amb un resultat espectacular.

Més notícies
El torró Cherry Times de Torrons Vicens | Cedida
Els xefs Albert Adrià i José Andrés creen el torró més gastronòmic de Torrons Vicens
Comparteix
Es tracta del Cherry Times, elaborat a partir d'una ganache de cireres amb praliné de nous pecanes, cruixent d'arròs i toffee

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa