Vadegust
Un tiktoker amenaça l’amo d’un restaurant

El tiktoker Jona Sánchez va pujar un vídeo a la xarxa social en el qual amenaçava al responsable d’una cadena de restaurants amb posar-li més de 350 queixes dels seus seguidors pel que considerava com un mal tracte rebut a l’establiment. “Estic en directe a Tiktok i hi ha 350 persones mirant-nos”, ha començat explicant el jove a l’amo del restaurant.

Seguidament, li explicava: “He demanat un got als teus treballadors per aguantar el mòbil i m’han dit que agafi un got brut de la barra, d’un altre client. Després els he demanat el menjar i me l’han posat per endur, sabent que estic aquí fora assegut. He hagut d’anar a buscar-lo a la porta, ni me l’ha portat a la taula, i no m’han portat coberts ni res”.

I després és quan arriba l’amenaça: “Vull una solució, o tindràs 360 ressenyes negatives del teu local”. El responsable de l’establiment li pregunta quina solució vol, que la decideixi ell, i el noi proposa: “Jo ja he pagat, però si em tornes els diners…”. I l’amo accepta: “Val, et torno els diners“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa