Bones notícies per als restauradors de la Terra Alta. L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta ha recuperat les jornades gastronòmiques del corder, que se celebraran enguany de l’11 de març al 15 d’abril. Es tracta de l’onzena edició de les jornades, que es reprèn després de dos anys d’aturada.

Els menús que oferiran 15 restaurants i allotjaments de la comarca estaran maridats pels vins de la DO Terra Alta i els olis de la DOP de l’Oli Terra Alta. A més, els establiments promouran estades llargues a la comarca aprofitant les jornades del corder.

La presidenta de l’AEH Terra Alta, Anna Miralles, la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, i el president de la DOP de l’Oli Terra Alta, Josep Pere Colat | ACN

“A la Terra Alta tenim natura, gastronomia, vi, oli i uns preciosos ametllers florits“, ha assenyalat Anna Miralles, presidenta de l’AEH Terra Alta. Les jornades compten amb la col·laboració del Consell Comarcal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa