Vadegust
Tancat el restaurant de Jordi Cruz amb Estrella Michelin a Girona

El restaurant Atempo del xef Jordi Cruz ha tancat les seves portes. Si més no, temporalment, tal i com publica el diari ‘Ara’. Atempo, que enguany havia rebut la seva primera Estrella Michelin, es troba situat a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis, un gran espai que combinava art, gastronomia i servei hoteler. Però ara, tot ha tancat. Segons el mateix diari, La Fortalesa ha entrat en una fase de replantejament del seu futur, i només el pintor Quim Hereu continua treballant en el seu immens taller, però ho fa en la soledat d’un complex que ja no rep visitants. 

Els treballadors han entrat en ERTO, i els dos restaurants i l’hotel de luxe de Jordi Cruz tenen posat el rètol de “Tancat” i no accepten reserves. L’espai La Cúpula per a esdeveniments i el DOR Museum fa mesos que també van tancar. En el tancament han influit bàsicament dos factors. El primer, la mort l’octubre passat del joier industrial Ramon López, promotor de la iniciativa. El segon, l’arribada de la pandèmia de la covid-19.

Tots dos motius han posat els hereus davant la disjuntiva d’assumir els enormes costos de manteniment o bé modificar o sortir d’un projecte faraònic en el qual tenia un pes determinant la figura mediàtica del xef Jordi Cruz, que actualment compta amb sis Estrelles Michelin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa