Vadegust
El superaliment que et farà dormir com un nadó

Encara que sembli increïble, sí, hi ha un superaliment que conté molta melatonina i que et farà dormir com si fossis un nadó. Estem parlant de la civada, aquest aliment versàtil que podem prendre al matí, al migdia i especialment en berenars si el barregem amb diversos aliments. La civada és bona per al funcionament del sistema nerviós. Conté vitamines E i del grup B (B1, B2, B3), imprescindibles per al sistema nerviós i que ajuden a calmar l’ansietat, depressió o insomni. Per això és fantàstic per a poder dormir millor, tal i com publica Ok Diario.

Cuida dels ossos

La civada té molts altres beneficis per al nostre cos. Gràcies als seus minerals, com el ferro, el seleni i el calci és un aliment per al sistema neuromuscular. El calci prevé de l’osteoporosi; i el iode, dels problemes de tiroides. Així que és bo per als ossos perquè els enforteix.

Font de proteïnes i aminoàcids essencials

És font de proteïnes de gran valor biològic; conté globulina, albúmina, prolamina i glutelina, necessàries per a l’organisme, per a estructurar, renovar i crear els teixits.

De quina forma prendre-la

La que coneixem més és en forma de flocs de civada, els que podem tirar en iogurts, llets, i molts altres aliments per a enfortir el nostre cos i ment. A més està en determinats aliments i per això és bona per a tot el dia.

Ajuda al colesterol

I, per últim, també ajuda a regular el colesterol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa