Sortegem 2 packs de visites i productes de La Fageda

La Fageda és un projecte socioempresarial sense ànim de lucre i situat a la comarca de La Garrotxa que té per missió millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat. Per aconseguir  aquest objectiu concep el treball com una eina que dignifica les persones. La marca és coneguda per elaborar iogurts i bífidus, postres làcties, gelats i melmelades. Ho fa a la seva finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Elabora els lactis amb la llet fresca de les seves granges i les melmelades amb ingredients curosament seleccionats.        

Cada any visiten la seva finca més de quaranta-mil persones. La visita és tota una experiència que permet gaudir de la màgia de l’entorn, conèixer de prop el projecte, la seva  filosofia, trepitjar la granja i els processos d’elaboració dels productes, que els visitants també l’oportunitat de tastar.  

Alguns dels productes de La Fageda

I ara, a Vadegust sortegem 2 packs!

Cada pack inclou:        

– Visita per a dues persones a les instal·lacions de la Fageda, amb degustació de productes al finalitzar-la. Cal avisar al servei d’atenció al visitant de La Fageda del dia i hora de la reserva, per tal de poder preparar el lot (Telèfon: 972 68 10 11). El lot s’entregarà al acabar la visita a les instal·lacions de La Fageda.

– 1 iogurt cremós natural de 500 grams

– 1 iogurt cremós desnatat de 500 grams

– 1 iogurt cremós amb sucre de canya de 500 grams

– 1 pot de melmelada de maduixa de 230 grams

– 1 pot de melmelada de préssec de 230 grams

– 1 bossa isotèrmica

Participar al concurs és molt fàcil, a través del perfil d’Instagram del diari. El termini per provar sort finalitza el divendres 29 de juliol a les 12h del migdia.

View this post on Instagram

? ? SORTEIG ? GUANYA un dels 2 PACKS que sortegem amb una VISITA per a 2 persones a les instal·lacions de La @fageda + PACK DE PRODUCTES Com participar-hi? 1. Fes ❤️ M'AGRADA a la publicació. 2. Segueix els perfils de @vadegust i @fageda. 2. Menciona en un comentari la persona amb qui vols anar-hi. Tens temps per participar-hi fins el dimecres 29 de juliol a les 12.00 hores. Les persones guanyadores sortiran d'un sorteig aleatori realitzat amb ##easypromos. Es contactarà via missatge privat per l'acceptació del premi. QUÈ INCLOU? ➡️ Visita per a 2 persones a les instal·lacions de La Fageda, amb degustació de productes al finalitzar-la. Pack de productes: ➡️ 1 iogurt cremós natural de 500 grams. ➡️ 1 iogurt cremós desnatat de 500 grams. ➡️ 1 iogurt cremós amb sucre de canya de 500 grams. ➡️ 1 pot de melmelada de maduixa de 230 grams. ➡️ 1 pot de melmelada de préssec de 230 grams. ➡️ 1 bossa isotèrmica Cal reservar la visita pel motor de reserves del web www.fageda.com, indicant el codi promocional del regal que s'enviarà als guanyadors. (*Els nens no paguen) * Cal avisar al servei d’atenció al visitant de La Fageda del dia i hora de la reserva, per tal de poder preparar el lot (Telèfon 972 68 10 11). El lot s’entregarà al acabar la visita a les instal·lacions de La Fageda. SORT! ☘️ ☘️ #vadegust #sorteig #sorteo #fageda #catalunya #concurs #igerscatalunya #catalunyaexperience #instasorteig

A post shared by Vadegust (@vadegust) on

Comentaris

  Maria Antonia martos 24/07/2020 10:33 am
  Me encantan los yogur
  Fina 24/07/2020 5:52 pm
  Amb els nets i el marit
  Anònim 26/07/2020 9:03 am
  Amb la meva parella! Es molt iogurtera!
  Arlet 27/07/2020 10:49 am
  La meva neta ara fara 1 añet y no veieu els k menge de yougurts la FAGEDA sense sucra naturals y tote la fm es la marca k mes ens agrade......tots els productes
  Maria Rosa Carles 27/07/2020 5:23 pm
  Els productes són un 10, m'encantaria tornar a fer una visita, amb el marit i la filla amb el seu marit

Nou comentari