Vadegust
Sant Boi recupera la Carxofada, suspesa des de l’esclat de la covid

Sant Boi de Llobregat reprendrà aquesta primavera la festa de la Carxofada, suspesa des del 2020 arran de l’esclat de la covid i les restriccions dels anys posteriors. La cita se celebrarà el 2 d’abril i tindrà un menú gastronòmic com a eix vertebrador, el qual estarà dissenyat pel col·lectiu Degusta Sant Boi. Se’n preveu distribuir 1.600 racions, de les quals ja se n’han venut 200.

Carxofes al forn | Pixabay
Carxofes al forn | Pixabay

En paral·lel al dinar, el mateix dia hi ha previstes diverses activitats familiars, tallers de conserves, demostracions de cuina i un mercat de productors de carxofes de la Cooperativa Agrària Santboiana. Abans, durant tot el mes de març la ciutat organitza diverses activitats gastronòmiques amb la carxofa com a protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa